Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aki busszal ment Görögországba...

Aki busszal ment Görögországba az hogy bírta a hosszú utat?

Figyelt kérdés
Mi a párommal most úgy tervezzük hogy busszal megyünk de én még nem utaztam 24 órát.Hogy bírtátok?
2011. máj. 28. 16:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly voltam Go-ba.

Nem volt hányás, lábszag, büdös.Kellemes hőmérsékletre volt beállítva a légkondi, juliusban volt. 4 óránként megálltunk.WC volt a buszon, nem kellett, de megnyugtató.

60 éves nagyi.

2011. máj. 29. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Ti miről beszéltek? A fapados gépek 30-40 ezer forintból, másfél óra alatt elvisznek Görögországba. Milyen 400ezres fizetés kell ehhez? Nem tudom, mennyibe kerül egy buszjegy, de ha azt veszem, hogy Erdélybe 10ezer forint volt két éve, akkor nem lehet sokkal olcsóbb. Főleg ha beleszámítjuk, hogy két nap elmegy a nyaralásból.
2011. máj. 29. 10:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Én többször is voltam autóbusszal nyaralni, 1x Görögországban, 2x pedig Montenegróban [ a többi nyaralás vonatos, autós volt], valamint 1x egy 5napos Görögországi úton.

Görögország mind2x 900 km távolság volt, Montenegro pedig 600-700 km.

Az utak 11-16 órásak voltak. Az a 16 óra is csak azért volt, mert a makedón határon odafelé 8 órát várakoztunk.

Szerintem kibírható. Kell egy kispárna, egy takaró, egy mp3 lejátszó [vagy telefon tele zenékkel], és minden tökéletes.

Én nagyon szeretek busszal utazni. Lehet, hogy valami mutáns vagyok, vagy nem tudom, mert én nagyon imádom a hosszú utazásokat [jó, leginkább az ilyen 7-8 órásakat favorizálom, de az ennél hosszabbakat is szeretem].

Olyan jó nézni a tájat, meg az az érzés, ahogy egyre távolodsz el az otthonodról, és ahogy egyre közelebb érsz a végállomáshoz.

Olyan jó csak ülni ott, és semmit csinálni. :D

3-4 óránként 1x megáll a busz, 20-30 percre [persze vannak hosszabb pihenők is, pl 1 órás, olyankor valami szállodánál, étteremnél szoktak megállni, ahol lehet rendesen kajálni]

Idén Spanyolországba megyünk, most néztem meg, 1900-2000 km, de már borzasztóan várom. Még az utazást is. Igaz, hogy nekünk olyan lesz, hogy odafelé, meg visszafelé 1-1 éjszaka Olaszország, meg még rengeteg városnézelődés, szóval így kibírhatóbb lesz az út.

Nyugi, ti is kibírjátok! Gondoljatok arra, hogy közben milyen szép tájakat láthattok, olyan közelségben, ahogyan a repülőgéppel nem láthatnátok. Vagy arra, hogy másnap már egy gyönyörű helyen lesztek, és felejthetetlen 1 hetet/10 napot/ 2 hetet töltetek majd el. :)

2011. máj. 29. 14:19
 14/15 anonim ***** válasza:
A fenéket kell 400 ezres fizetés a repjegyhez. Én egyszer mentem busszal Görögországba, de azóta soha többet! Mindig repülővel megyek akár Görögbe, akár Spanyolba. Annyit nem ér meg a spórolás, hogy fáradtabb legyek, mint mikor elindultam. A repjegy attól függ hova mész cca. 25-50 ezer Huf. Valljuk be ez nem sok. Aki nyaralni megy annak legalább teljen egy nyamvadt repülőjegyre.
2011. máj. 29. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Persze ne utazási irodával menj, mert nagyon lehúzósak.
2011. máj. 29. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!