Aki busszal ment Görögországba az hogy bírta a hosszú utat?
Tavaly voltam Go-ba.
Nem volt hányás, lábszag, büdös.Kellemes hőmérsékletre volt beállítva a légkondi, juliusban volt. 4 óránként megálltunk.WC volt a buszon, nem kellett, de megnyugtató.
60 éves nagyi.
Én többször is voltam autóbusszal nyaralni, 1x Görögországban, 2x pedig Montenegróban [ a többi nyaralás vonatos, autós volt], valamint 1x egy 5napos Görögországi úton.
Görögország mind2x 900 km távolság volt, Montenegro pedig 600-700 km.
Az utak 11-16 órásak voltak. Az a 16 óra is csak azért volt, mert a makedón határon odafelé 8 órát várakoztunk.
Szerintem kibírható. Kell egy kispárna, egy takaró, egy mp3 lejátszó [vagy telefon tele zenékkel], és minden tökéletes.
Én nagyon szeretek busszal utazni. Lehet, hogy valami mutáns vagyok, vagy nem tudom, mert én nagyon imádom a hosszú utazásokat [jó, leginkább az ilyen 7-8 órásakat favorizálom, de az ennél hosszabbakat is szeretem].
Olyan jó nézni a tájat, meg az az érzés, ahogy egyre távolodsz el az otthonodról, és ahogy egyre közelebb érsz a végállomáshoz.
Olyan jó csak ülni ott, és semmit csinálni. :D
3-4 óránként 1x megáll a busz, 20-30 percre [persze vannak hosszabb pihenők is, pl 1 órás, olyankor valami szállodánál, étteremnél szoktak megállni, ahol lehet rendesen kajálni]
Idén Spanyolországba megyünk, most néztem meg, 1900-2000 km, de már borzasztóan várom. Még az utazást is. Igaz, hogy nekünk olyan lesz, hogy odafelé, meg visszafelé 1-1 éjszaka Olaszország, meg még rengeteg városnézelődés, szóval így kibírhatóbb lesz az út.
Nyugi, ti is kibírjátok! Gondoljatok arra, hogy közben milyen szép tájakat láthattok, olyan közelségben, ahogyan a repülőgéppel nem láthatnátok. Vagy arra, hogy másnap már egy gyönyörű helyen lesztek, és felejthetetlen 1 hetet/10 napot/ 2 hetet töltetek majd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!