Fiatal 20 év körüli párokat kérdezek akik külföldre mennek nyaralni (és nem "kőgazdagok')! Hova mentek? Illetve hova mentetek tavaly?
Figyelt kérdés
Barátommal ismét szeretnénk külföldre menni nyaralni.Tavaly Nei Poriban voltunk de nemvolt egy nagy szám.:/
Busszal mennénk mivel a repülő drága ..milyen lehetőségek vannak ?Sok utazási iroda ajánlatát megnéztem , de több szem többet lát :)
ti hova mentek?
19/L
2011. máj. 26. 12:30
21/28 A kérdező kommentje:
á dehogy :D ...csak 270.000 forint kettő embernek + 8000/fő útlevél mert oda azis kell és nekünk már lejárt :)
2011. máj. 27. 15:12
22/28 anonim válasza:
23/28 A kérdező kommentje:
de mi julius végén szeretnénk menni ..akkor sajnos jóval drágább :) bár nekünk még a 178 is drága ,mivel önerőből fizetjük :)
2011. máj. 27. 23:30
24/28 anonim válasza:
Előző vagyok,
Sőt 170, ha kiveszed a biztosítást:
Még ha teljes ellátást kérsz, akkor 194 ezer:
Teljes ellátás mellett már csak a progikra kell költeni, Te írtad, hogy van/lesz 250-300 ezer. Abban ez bőven benne van, és Tunézia nagyon jó hely.
De ha nem felel meg neked egyik sem/még olcsóbb kell, akkor ne most foglalj, hanem nyár végén csapj le egy last minute-re, azok aztán tényleg nem szoktak drágák lenni.
25/28 anonim válasza:
Én ezt értem, akkor tényleg last minute marad. Csak mert Te írtad, hogy mennyit tudnátok rászánni.
26/28 anonim válasza:
Július a főszezon, akkor minden drágább.
27/28 A kérdező kommentje:
hát igen tunéziát énis nézegettem csakhát nekünk tényleg drága ez :/...talán majd máskor :)mostmeg marad Görögország :)
2011. máj. 27. 23:50
28/28 anonim válasza:
nem hiszem el. itt mindenki szenved neked, hogy találjon valami jó kis utat és egyik sem felel meg... tudom, h régebbi kérdés, kíváncsi vagyok, végül hova mentetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!