Kezdőoldal » Utazás » Európa » Fiatal 20 év körüli párokat...

Fiatal 20 év körüli párokat kérdezek akik külföldre mennek nyaralni (és nem "kőgazdagok')! Hova mentek? Illetve hova mentetek tavaly?

Figyelt kérdés

Barátommal ismét szeretnénk külföldre menni nyaralni.Tavaly Nei Poriban voltunk de nemvolt egy nagy szám.:/

Busszal mennénk mivel a repülő drága ..milyen lehetőségek vannak ?Sok utazási iroda ajánlatát megnéztem , de több szem többet lát :)

ti hova mentek?

19/L

2011. máj. 26. 12:30
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
igen korfu ..:) azt tudom hogy "olcsó" csakhát mondom , én sajnos hiszek azoknak is akik azt mondják nem jó hely :/...egyébként hol foglaltátok az utat?
2011. máj. 26. 13:37
 12/28 anonim válasza:

Én azt mondom,hogy Horvátország azon belül is vagy az Isztriai-félsziget vagy Dalmácia(ezen belül vannak városok/faluk).

Közel is van,nem kell repülővel menni. Ami közel van (700-800 km) Vodice város, körülötte vannak kis faluk,amit elérsz kb 10 perc sétával és közvetlenül a tengerparton sétálsz. A partja nagyon szép a víz nagyon tiszta,mert NEM homokos,hanem kavicsos-nem nyomja meg a testedet-teljesen lelátsz a víz aljára. Szerintem apartmanba érdemes menni,a hotel már drágább. Az apartmanokat általában családok adják ki 40-80 euró között és ez a tengerparton van,ha nem zavar,hogy nem a parton laktok hanem mondjuk 50-100 méterrel feljebb akkor sokkal olcsóbbak,de nagyon igényesek. 250ezerből 2-en bőven kijöttök. Forgalmas hely, éjszakai élet is van bőven,rengeteg kávézó,pub,bárok,különféle programok,a fagyi nagyon finom :). Magyarok is járnak oda. Interneten nézd meg a helyet, úgy érdemes odamenni,hogy elindultok és saját magatok választjátok ki az apartmant. Utazási irodán keresztül ne foglaljatok,mert nagyon sokat leszednek tőletek és nem olyan lesz a szállás mint a képeken..... Sok szerencsét! :)

2011. máj. 26. 14:21
 13/28 anonim válasza:
Ja és általában lehet alkudni a szállás árából. :)
2011. máj. 26. 14:24
 14/28 anonim ***** válasza:
nem 30-40-et mondtam,hanem 20 eurót. nézz körül a fapadosoknál. a gyerekeim sokszor úgy mennek egy hétvégére valamelyik városba, hogy megnézik hová olcsó ma a jegy és oda repülnek. mindenhol vannak 1-5 euro+ adó jegyek. Időben kell megvenni
2011. máj. 26. 14:25
 15/28 A kérdező kommentje:

igen de mi nem egy hétvégére szeretnénk menni hanem minimum 7 éjszakára :)

hát sajnos akárhogy nézem 100 alatt repülővel nemjövünk ki sehogy :/...

Horvátországban már jártam egyszer akkor nem nagyontetszett mert ugye én homokos tengerparthoz vagyok szokva meg az egész olyan szokatlan volt, de majd gondolkodom rajta :)

2011. máj. 26. 15:20
 16/28 anonim ***** válasza:

Ne mondd már, hogy nincs 100 alatt.. Mi Krétára illetékkel, szállással, mindennel 70 ezerből repültünk (tehát 140 ezer kettőnknek), és akkor a kaja, progik, arra egy 100 ezer bőven elég. És akkor vagytok 250 ezernél. Annyi olcsó ajánlat van szebbnél szebb szigetekre.

[link]

[link]

[link]

És ezek csak az első találatok voltak a Google-n.

2011. máj. 26. 15:34
 17/28 anonim válasza:
En Erdelybol irok, ugy hogy roman ugynoksegnel europatravel.ro, amugy olvasgattam angol forumokon, es legtobb visszajelzes pozitiv volt, amugy mindig kapsz akinek ez vagy az nem tetszik:), korfun pl moraitikan van nagyobb elet ahogy olvastam
2011. máj. 26. 15:53
 18/28 A kérdező kommentje:

Hát figyelj én lennék a legboldogabb ha 140.ért találnánk repülős utat ,de megnéztem amiket linkeltél és ezekben még nincs benne az illeték tehát ezek 2főre összesen -168.000Ft..

-204.000Ft és a korfusat nem tudom megnézni mert ajánlatot kéne kérni de ott is ott van h az ár nem tartalmazza a kerozin felárat, a reptéri illetéket és transzfert szal a 60.000-hez még hozzájön olyan kb 30.000 fejenként.:(

vagy én vagyok hülye és nemis igy kell nézni ???Én 140.ért örülök ha görög szigetre buszos utazást találok :O...

2011. máj. 26. 16:14
 19/28 A kérdező kommentje:
ja és én nem kötözködök szóval ne értsd félre , nagyra értékelem hogy próbálsz segíteni :)
2011. máj. 26. 16:17
 20/28 anonim válasza:

[link]

Ez pl repulovel felpanzioval nem draga

2011. máj. 27. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!