Miért drágább a jegy csak oda, mint oda-vissza?
Figyelt kérdés
Bécsbe megyünk vonattal , oda-vissza kb. 4000,csak oda 5000 fölött lenne a vonatjegy ára !2009. márc. 13. 15:03
1/4 anonim válasza:
Azért, mert így biztosabb, hogy visszafelé is lesznek a vonaton, nem pedig üresen jön haza.
Én csak azt nem értem, hogy Bécs ennyibe kerül oda-vissza, Nyíregyháza meg 8000:D
3/4 anonim válasza:
Ez egyszerű... Olcsó járatokat indítanak, de valahonnan össze kell szedni a visszafelé út árát is. Ergó kimész kétszer annyiért, mint amennyiért hazajössz. Azt hiszed nagy üzletet csináltál közben mégsem. Én Svédországban voltam. 28 volt oda a repülőjegy, 8 haza. :) Ha úgy nézzük egyáltalán nem drága, de a két ár közötti különbség elég idegesítő.
4/4 anonim válasza:
Mert így valószínűbb, hogy vissza is fogsz jönni, és ezzel "biztosítva" van az utas a "vissza" járatra is. Bár én Debrecenből Bp-re oda-vissza pont duplaannyiért utazok, mint ha csak oda mennék :D
(az meg h Nyíregyháza 8000 Ft, Bécs meg oda-vissza 4000, gondolom, nem mindegy, h honnan, mert nekem pl 1000 Ft sincs oda vissza Nyíregyre Debrecenből! :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!