Mennyibe kerül egy jegy a Fábry Show-ra? Gondolom elől drágább hátul olcsóbb.
Köszi szépen! :)
Alig van néző? Hát azt azért nem hiszem. Akkor már levették volna a műsorról, ha olyan alacsony lenne a nézettség.
Szia!
Nos, én nemrég voltam. 1990 Ft, mindehová ugyanannyi és érkezési sorrendben lehet leülni. Tehát aki hamarabb megy, első sorban ülhet. Én nagyon élveztem, szenzációs élmény volt. Mivel van némi fogalmam a médiáról, felkészültem a hosszú forgatásra (hiszen ha 2 rás a tv-ben, akkor minimum duplája a felvétel). Szóval én nagyon meg voltam elégedve, 2.sorban ültem, kicsit kényelmetlen a szék, de azt hiszem, nem ez a lényeg. Szerintem érdemes elmenni!
Szia!
Itt is megteheted:
2010.12.08. 17:15 és 2011.01.05. 17:15 a legközelebbi időpont, még a decemberire is van jegy. Az áruk - ahogy már említették - 1.990 Ft.
Javaslom, hogy nézz az oldalon körbe, mert a Showder Klub felvételére, valamint az ott szereplők egyéb fellépéseire is találsz jegyeket. (egy dumaszínházas fellépés pl. Kiss Ádámmal 3.000 Ft)
Egy fontos, nem talán nem off! Ne légy érzékeny az anyázásra! Mert amikor az egyik jó barátom volt, abarátnőjével. A sok anyázása közepette, ami amúgy is jellemző a Fabry-ra. Sírásig terrorizálta az egyik kis kolleginát. Látszólag a többi munkatárs már edzet volt.
Mellesleg ha nagyon fogy a nép, rendszeresen beszólnak a nézőknek a szervezők. Hogy ti nem mehetnek haza! Persze fizikai erőszakkal nem tartanak ott.
Nekem is volt hozzá szerencsém. Fábry nagyon nagy! xD
A "Hát ezt megint elb@*tam!" és hasonlók nem ritkán hangzottak el. xD
Életem meghatározó eseménye volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!