Hogyan oldanád meg az "átmenetet" a két ország között?
Kérdés hogy hogyan mész ki?
Meg van már a munka, a cég aki szerzöttet? tudod a havi bejövödet? akkor mielött kezded a munkát szállást találni.
ha semmi sincs, akkor elöször kell akinél meghúzod magadat egy idöre. elöször kimennék egy hónapra és elkezdnék minden rossz munkát elvállalni, kb 1 hónap alatt lenne fogalmam hogyan is tovább. akkor ha úgy látom hogy csak mosogatásra vagyok jó de abból nem tudok egy szobát fenttartani, vagy annyit nem tudok keresni hogy lakást tartsak fent akkor haza mennék, és ennyi. ha úgy látom van értelme akkor kiveszek egy szobát, lakást, és dolgozok. az elsö idöre szerintem egy félmillió töke mindenképpen kell. és ezt is jól be kellene osztani.
minimum 500.000Ft tartalékkal menjetek.
különben nem sok értelme van az egésznek.
Vigyél vagy egy-két millát.
Azután ha elfogyott, vagy csak kiraboltak/átvertek,
akkor meg szépen hazajössz.
nem igazán esett le a kérdés. az a problémád, hogy mennyi pénzt válts át fontra? vagy mi is a gond??
mindenesetre ne 20.000 Ft-tal indulj el Angliába munkát keresni. Sőt, ha van már munka előre, akkor is több kezdőtőkére lesz szükséged...
Nem nem tűntem el.
Igen arra gondolok, hogy mennyi fontot váltsak át, hogy találjak szállást, kaját vegyek amíg nem lesz munka.
Miért váltanál? feltalálták már a kártyát és az utalást is. Sok-sok éve
rárakod a pénzt a számládra,kártyával fizetsz, a bérleti díjat utalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!