Milyen játékokat ajánlanátok autóba 3 és fél illetve 6 éves gyerekeknek, hosszú útra?
Figyelt kérdés
Már vettem mágneses rajztáblát, kellene még pár ötlet.
Köszönöm
És mindenképp olyan, amivel mindkét gyerek boldogul.
2011. máj. 2. 09:22
1/8 anonim válasza:
Kérdés mennyi idöre utaztok.
Ha több órás út akkor érdemes egy dvd lejátszót beszerezni, ha minden kötél szakad nézhetik a tv-t.
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyjából 14 órás lesz az út.
Mikor a Balatonhoz mentünk tavaly nyáron, semmi gond nem volt, na de az mégiscsak 4 óra volt.
Akkor minden gond nélkül kibírták, pedig meséskönyvön kívül mást nem vittünk.
Ilyen dvd lejátszónk sajnos nincs, ez kilőve.
2011. máj. 2. 11:20
3/8 Bartichello válasza:
Mindenképpen a DVD, de már csak a végén vesd be amikor mondjuk már nem bír magával mit kezdeni a gyermek :)
5/8 Bartichello válasza:
:))) Jenga :))) Én gyerek koromban kaptam egy 1000 darabos puzzle-t, de nem is az 1000 db volt a gond, hanem hogy a lánchíd volt az éjszakába :))))) Sosem felejtem el:))
6/8 anonim válasza:
Bocsánat a kérdésért, de 14 órás autóút egy 3 éves gyerekkel??
A legjobb lenne, ha nagy részét végig aludnák.
(Hová utaztok?)
7/8 A kérdező kommentje:
Bulgáriába utazunk.
De mivel ismeretlen az út, ezért akarunk nappal menni.
2011. máj. 13. 20:00
8/8 anonim válasza:
Ez még egy felnőttnek is kimerítő!!
Pláne oda-vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!