Hová utazzak európában, hogy ott jóeséllyel munkát is kapjak?
Május 1-től nem kell munkavállalói engedéllyel rendelkezni Ausztriában és Németországban ahhoz, hogy munkát szerezz. Német nyelvtudás persze szükséges, de nem várják el, hogy perfekt légy (persze ez szakmától is függ.) Nem tudom az ország melyik részén élsz, megoldható-e az ingázás, mert azt tudom, hogy Ausztriában nagyon sokba kerül az ingatlanok bérlése(3 havi kauciót le kell tenni pl).
Kereseti lehetőség szuper, kinn egy mosogató is keres 200 000 Ft-ot MINIMUM.
Remélem tudtam kicsit segíteni, sok sikert!
Én Hollandiában vagyok... ha Nő vagy takarításból kezdetben meg élsz, ha szerencséd van feketén tudsz dolgozni, de nem nagyon szeretik ezt, inkább a legalis felé hajlanak, tehát papírokat kell intézned, útlevél, anyakönyvi kivonat, annak a hitelesítése eleve így gyere ki, akkor albérlet, de legyen csak szoba...300-400euro és általában 3 havi kaució van...ha szerencséd van csak egy havi! Attól függ melyik városba szeretnél jönni, mert ha észak felé akkor malévval gyere és időben nézz jegyet h olcsó legyen! Takarítás legálisan 12.50 euro órabér, közvetítőknél változó mennyit számolnak fel díjat, az enyém 35 centet óránként!( én csak fél évet vagyok kint, gyűjtök egyetemre) A kaja nagyjából annyiba van mint otthon, bár jobb minőségűek! De tudsz spórolni ha nem repcsivel jössz hanem európa taxival 80-100 euróbol kint vagy, nincs súlyhatár stb...Ha angolul tudsz egy kicsit ah írtad nem lesz gond! Ha van kérdésed kérdezz nyugodtan!
Ja ha Férfi vagy akkor segéd munkás stb..ismerkedj össze kinti magyarokkal segíteni fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!