Korfu-n szállás? Repülőtértől, hogy jutok pl. Sidariba?
miért is "szar" hely? képek alapján csodásnak tűnik..
megtaláltam a buszmenetrendet: [link]
Bár sajnos mi nem érjük el az utolsó buszt:S az első meg reggel 5kor megy.Így vagy megvárjuk vagy.. ott a Taxi,de az meg nagyon drága és szeretik átverni a turistákat!!! Sidariban hol szálltok meg? Amilyen szállodákat én néztem,ott biztosítják a transfert kb 25 euro/fő oda-vissza..kíváncsi lennék,hogy mennyi lenne a buszjegy..
nem tudom sajnos, hogy mennyi a buszjegy. Amúgy én olvastam sok véleményt Sidariról és nagyon sokan írják, hogy csodás hely (rengeteg kép: [link]
Úgy néz ki, mi busszal megyünk végül, mert olcsóbban jön ki, bár nyilván sokkal hosszabb utunk lesz :( De nem baj. Mi apartmanban leszünk (Mariella), nem hotelban. Azt tervezzük viszont, hogy bejárjuk a szigetet, valószínűleg motorral/robogóval, mert azt olvastam, hogy viszonylag kicsi a sziget, tehát könnyen lehet így közlekedni. Azt még nem sikerült kiderítenem, hogy mennyi egy motorbérlés ára. Amúgy pedig az egész szigetről mindenki csak jót mond, azt hiszem valami déli faluról hallottam, hogy nagyon "bulizós" és sok a kiabáló fiatal, de ezen kívül mindenki visszavágyik Korfura, akár Sidariban volt, akár máshol. Nem tudom a korábbi válaszolónak mi baja van vele, de én is kíváncsi lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!