Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aki utazott már Horvátországba...

Aki utazott már Horvátországban és Boszniában? A rendes országutak mennyire emelkedősek és lejtősek a hegyek miatt? Én az alföldhöz vagyok szokva, de most muszáj lesz megjárnom valamelyik útvonalat, ezért kérdem melyik az egyszerűbb nekem?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 11:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm a válaszaidat,kedves tőled,hogy apartmant is tudsz ajánlani,de már van szállásunk!Nem tudom,Hvar szigetet ismered valamennyire?A komp árakat...stb....?Valószínűleg az autópálya mellett döntünk,még ha fizetni is kell ,de legalább biztonságosabb!
2011. ápr. 4. 13:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Splitig a tengerpartot ismerem, hiszen számtalanszor bejártam.

Trogír közelében lakom és hol ott vagyok, hol Bp.-en.

Sajnos ezt a szigetet nem ismerem.

A kompok, a főszezonban telítettek.

Amennyiben az autópálya mellett döntöttetek, csak egy nagyon kellemes kikapcsolódásra lehet számítanotok és semmi problémára.

A fizetőkapuknál szoktak csak "rosszul" visszaadni!

Fizess apróban, vagy figyeljetek oda.

Rengeteg normális kiépített parkoló van ingyen WC-vel.

Az alagutakban ne előzzetek!

Vigyetek fényképezőgépet és GPS-t.

A GPS arra kell, hogy Zagrad előtt átvezessen a másik autópályára, meg a tengerparton eligazítson majd.

Csak kunával tudtok fizetni az üzletekben.

Jó utat!

2011. ápr. 5. 03:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Szia!Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat!Ha még valami az eszembe jut majd írok!
2011. ápr. 5. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 04-03 00:02

Üdv!

látom májer vagy a környéken én szeméklyszerint montenegróba tartanék sarajevóból...Merre érdemes mennem???

Ja igen a kiscsaj azt hiszi hogy levezetett pár kilómétert attól már profi lessz.Én szerintem a nők sosem voltak jó sofőrők és soha nem is lesznek azok!És hogy ezt bizonyítsam a f1ben miért nem vezetnek csajok??? :)

Majd előre is köszi a segítséget!

Üdv!

2011. júl. 10. 10:01
 15/15 A kérdező kommentje:
A nők nem jó sofőrök?Nem vezettem 150 km-nél nagyobb távot még sosem!3 hete simán levezettem egy Szeged -Split távot autópályán,majd Split- Szeged távot Bosznián keresztül.Igaz,hogy 14 óra alatt az utóbbit,de elsőre nem rossz.Az út pedig gyönyörű.Semmi vészes dolog noncs sehol,csak oda kell figyelni.
2011. aug. 1. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!