Aki utazott már Horvátországban és Boszniában? A rendes országutak mennyire emelkedősek és lejtősek a hegyek miatt? Én az alföldhöz vagyok szokva, de most muszáj lesz megjárnom valamelyik útvonalat, ezért kérdem melyik az egyszerűbb nekem?
Splitig a tengerpartot ismerem, hiszen számtalanszor bejártam.
Trogír közelében lakom és hol ott vagyok, hol Bp.-en.
Sajnos ezt a szigetet nem ismerem.
A kompok, a főszezonban telítettek.
Amennyiben az autópálya mellett döntöttetek, csak egy nagyon kellemes kikapcsolódásra lehet számítanotok és semmi problémára.
A fizetőkapuknál szoktak csak "rosszul" visszaadni!
Fizess apróban, vagy figyeljetek oda.
Rengeteg normális kiépített parkoló van ingyen WC-vel.
Az alagutakban ne előzzetek!
Vigyetek fényképezőgépet és GPS-t.
A GPS arra kell, hogy Zagrad előtt átvezessen a másik autópályára, meg a tengerparton eligazítson majd.
Csak kunával tudtok fizetni az üzletekben.
Jó utat!
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-03 00:02
Üdv!
látom májer vagy a környéken én szeméklyszerint montenegróba tartanék sarajevóból...Merre érdemes mennem???
Ja igen a kiscsaj azt hiszi hogy levezetett pár kilómétert attól már profi lessz.Én szerintem a nők sosem voltak jó sofőrők és soha nem is lesznek azok!És hogy ezt bizonyítsam a f1ben miért nem vezetnek csajok??? :)
Majd előre is köszi a segítséget!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!