Splitbe megyünk a nyáron! Autópályát ki akarjuk hagyni! A Horvát vagy a Bosznia utat válasszuk?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 21:19
1/6 anonim válasza:
Egyértelműen horvát utat! Mi egyszer lenyomtuk a bosnyák utat, nagyon durva volt, soha többet! Inkább a horvát, de méginkább horvát autópálya. Bőven megéri, bár nem olcsó!
2/6 anonim válasza:
Én pont ellenkező véleményen vagyok. Többször megjártuk Boszniát, ha Horvátország déli részére, vagy Montenegróba mentünk. Nagyon szép út, egyáltalán nem gáz, csak nem az alföld. Hát istenem, meg kell tanulni vezetni.
3/6 anonim válasza:
Én is a bosnyákok fele mennék. Nincs ott semmi gond. Bevált útvonal. (Egy utazási irodás)
4/6 A kérdező kommentje:
igen,pont az a bajom ,hogy nem rég óta vezetek,és hát még 12 órás úton sem voltam saját kocsival!Ezért kérdeztem,hogy melyik a "símább "útvonal!
2011. márc. 22. 08:06
5/6 anonim válasza:
12 óra az nudli, annyit sokszor itthon is vezetek. Párszor megállsz, eszel, kávézz pl, gyönyörködsz a tájban és már ott is vagy. Ne félj az úttól, hanem élvezd! Jó utazást!
6/6 anonim válasza:
ha bírod a hegyekben az utat akkor Bosznia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!