Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik várost válasszuk?

Melyik várost válasszuk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal tervezgetjük a nászútunkat. Az alábbi városok merültek fel lehetőségként:

Madrid, Barcelona, Párizs, Velence, Róma, Athén, Isztambul. (Esetleg Egyiptom->Kairo.)

Valaki volt már az említett városokban? Tudna esetleg véleményt mondani róluk? Párom Párizst és Velencét favorizálja, ő előbbiben volt már, én utóbbiban. Kérném a válaszolókat, hogy a nevezetességek, hotelek/ szállodák, a környék, repülőút (átszállás, utasbiztosítás, stb.) kritériumok alapján adják tudtomra véleményüket.

Előre is köszönöm a segítséget!

2010. okt. 19. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Madrid vagy Barcelona.

Jó a hangulat, a spanyolok/katalánok kedvesek, nem olyan drága hely, mint mondjuk Velence vagy Párizs, és szerintem nagyon szép hely mind a kettő. :)

2010. okt. 19. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem Isztambul a legjobb ezek közül... én azt választanám, mert nagyon érdekes a kelet és nyugat egyvelege, sok nevezetesség van, kedvesek a törökök, finomak a kaják és nincs is olyan messze... stb.
2010. okt. 19. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Párizsa vagy Barcelona,de ajánlanám még Veronát
2010. okt. 19. 18:37
 4/4 A kérdező kommentje:
El tudnánk tölteni úgy 2 hetet, hogy nem csak annyi lenne a program, hogy naponta le a tengerpartra és estig ott henyélni? Ennél kicsit aktívabb programokat szeretnénk.
2010. okt. 23. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!