Hogyan lehet megakadályozni, hogy egy barátom ( akit szeretek ) Németországba költözzön?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 16:49
1/7 anonim válasza:
Menj el te is!
Nehogy már visszatartsd, csak jobb életet akar!
Én is kijöttem, sokkal jobb.
A családom és barátaim ugyan hiányoznak, de a szegénység valahogy nem....szóval maradok
2/7 anonim válasza:
Sehogy! Ne akadályozd meg sehogy. Egy jobb életet akar magának, és ez jó is van így rendjén. Jól mondta az első, miért nem mész te is vele?
3/7 A kérdező kommentje:
Egyrészt nincs pénzem a költözésre, más részt viszont egy szót sem tudok németül! És a családom sem engedi, hogy elköltözzek!
2011. márc. 21. 17:21
4/7 anonim válasza:
Akkor sehogy! Fogadd el hogy ki akar menni.
5/7 anonim válasza:
Azt hogy nem tudsz németül nem akadály, sokan beszélnek angolul, a nyelv meg rád ragad:)
Velem is ez van, fél éve próbálkozom:)
Persze a szülök nagyobb probléma....hány éves vagy?(bocs a hibákért,nincs hosszú ö-m:)
Elsö voltam
6/7 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2011. márc. 22. 14:52
7/7 anonim válasza:
Ja hát úgy elég esélytelen....
Én 19 voltam, mikor úgy döntöttem próba szerencse:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!