Szerintetek mit pakoljak egy LONDONI ÚTRA A BŐRÖNDÖMBE?
Vigyél fűszereket. A londoni kaják ízetlenek. Vigyél szerintem pár konzervet is. Mosópor, és hasonlókat fölösleges, mert az kb ugyanannyiba kerül (ha nem olcsóbb). Viszont ha szereted a kolbász, szalámi és hasonló kaját, akkor vigyél, mert kinn nem lehet kapni ilyeneket :)
Meg én vinnék evőeszközt (minek rá költeni fölöslegesen), meg esetleg pár könyvet, mert egy idő után hiányzott a rendes magyar szó.
Ruhát,cipőt,gyógyszert,kötszert,esernyőt,fogkefe,fogkrém,körömvágó ollót,körömreszelőt....
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Fűszert valóban vigyél!
Mit nem adtam volna sima vegetáért!
Ruha, élelmiszer olcsó ha jó helyen veszed meg ( pl. ruha Primark, étel Tesco), én esernyőt sem vittem, hisz az eső mellett sokszor szél is fúj, ráadásul nem szeretem ha van valami a kezembe, vagy cipelnem kell amúgy is, így én kapucnis kabátot használtam.
Vízálló cipő!
Amit esetleg érdemes vinned: IGAZI szalonna (ha szereted), kolbász, túró rudi!!!
A legtöbb TESCOba tudsz venni a Lengyel sorokon szalonnát.Szóval azt otthon hagyhatod :D
Pirospaprikát vigyél ha szoktál főzni.
Füszerekre pedig olyanokra gondolj amivel pl a húst pácolod (grill/sült csirke füszerek)
Ruhát,cipőt ne sokat vigyél mert az ottani fizetésekhez képest olcsók.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi tanácsokat!
Azt tudtam, hogy az angol konyha rossz, de hogy ennyire :D
További hasznos tanácsokat és ötleteket szívesen várok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!