Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Mit pakoljak a böröndö...

Csajok! Mit pakoljak a böröndömbe?

Figyelt kérdés
Egy bő hét múlva egy hűtőházba megyek dolgozni,mint csoportvezető!Még az irodába is hideg van,a lakóhelyemtől 90 km-re megyek!3 hónapot szeretnék ott tölteni,arra lennék kíváncsi,hogy ti mit vinnétek úgy ámlblok,hogy ki húzzam a nyarat és elegánsat is vigyek sportosat is tisztálkodási szerek sminkek hajápolás,bőrápolás,cipők stb...A nagymamámnál fogok megszállni!Remélem értitek szeretnék úgy el menni,hogy mindenem meg legyen!Akár egy komplett listát is szívesen fogadok:)Mindig festem magam szeretek elegánsan járni hajat vasalni:)
2009. máj. 28. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalat alapján az a legjobb ha írsz egy listát, összeszeded a fejedben h mit szeretnél vinni, és úgy pakolsz h pipálgatod. Pl. a listán válasszd külön a fürdőszobai cuccokat, a konyhai cuccokat, a sminkcuccokat, a ruhákat és kiegészítőket, a gyógyszereket, fontos papírokat, szúnyog és kullancsriasztót :P , műszaki cikkeket... és még amit akarsz..
2009. máj. 28. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én már többször mentem el külföldre hosszabb időre, és rájöttem, hogy kár görcsölni rajta. Ma már 10 perc alatt bepakolok. Szerintem ahová mész ott is lesz bolt, ahol majd sampont meg tusfürdőt venni, de ezekből vigyél 1-1et, műszaki eszközök...ami van a mamádnál azt feleslegesen ne cipeld! Sminket: amit használsz, ha törölköző van a mamánál az se kell. A ruhatáradat nem ismerem, de meleg ruhát mindenképp ha hideg van a melóhelyen. Esetleg ilyen vastag mellény, ami alá elég pulcsi, és akkor nem kell télikabát. Gumipapucs, egy melós cipő, egy sima (szabadidős vagy lapos talpú) és egy szép. Összességében amit gondolsz...mindenkinek más a fontos
2009. máj. 28. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
7%
Ezt már kiírtad máskor is, nem?
2009. máj. 28. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor is gondold at mire lehet szukseged. Fehernemu, zokni, felsok (hosszu ujju, rovid ujju, sexy, sportosabb) Pulcsi, esetleg zako, csini farmerkabat, Nadrag, szoknya, cipo ( sportosabb, elegansabb) ,furdoruha (hatha kell), torolkozo, szepitkezos cuccok, Par gyogyszer( lazcsillapito, hasmenes elleni szer, par sebtapasz) IRATOK!!!!! Torolkozo, (kicsi, nagy). Erezd jol magad, es vigyazz magadra!
2009. máj. 28. 23:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotok holnap indulok minden meg van:)
2009. máj. 30. 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Hajrá!!!
2009. máj. 31. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!