Kezdőoldal » Utazás » Európa » Olaszországban hova érdemes...

Olaszországban hova érdemes kiköltözni?

Figyelt kérdés
Tudnátok városokat mondani, esetleg aki Olaszo.-ban lakik melyik városban él. Egyáltalán érdemes Olaszországba költözni? a válaszokat előre is köszönöm!
2011. márc. 13. 00:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én tervezek kiköltözni. Biztos, hogy Lignano-ba vagy Bibione-ba költöznék. Többször voltam ott nyaralni, gyönyörű. Szerintem, ha egyszer valaki ott tölt pár napot, mindig visszavágyik.
2011. márc. 13. 00:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
észak-olaszországot ajánlom
2011. márc. 13. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp Rómától északra, San Marino, Verona, Torino, Milánó, stb.. Akkor érdemes kimenni ha beszéled a nyelvet és van szakmád ami arrafele keresett. Ha huzamosabb időre keresel lakást/házat vidéken akkor a folyók és dombok közvetlen környékét kerüldd el, bár Toszkána kétségkívűl szép vidék.
2011. márc. 13. 11:51
 4/5 A kérdező kommentje:
tanulom az olaszt, de komolyan elgondolkoztam h később kiköltözök igen én is inkább északi területre gondoltam mert úgy tudom h délen eléggé nagy a munkanélküliség bár lehet hogy a meleg; citrom, tengerpart kárpótolna(lehet h lenne egy fakunyhóm és nem lenne más dolgom:D ) köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 13. 20:59
 5/5 tade ***** válasza:
Szia! En mar itt elek 4 eve Mantova es Verona kozott, Lombardia csucskeben :)) Imadom, mert kozel van a Garda To, az Alpok es a tenger. En mindenkepp eszaki varosokat ajanlom, hisz itt van a legtobb munkalehetoseg. Bibionet nem ajanlanam, mert teli idoszakban nagyon lehangolt, keves munkaval, mivel az osszes tengerparti varos a nyari idoszakban probalja megszedni magat, es ebbol tengodik telen. En azt mondom, hogy az utobbi idoben viszont nagyon nehez munkat talalni, jo ha vannak pl. ismeroseid itt, mert itt a protekcio nagy ur. Szemelyes tapasztalatom van mennyire rossz az informacios infrastruktura, nem beszelve a rettenetes burokraciarol, ha nem vagy talpraesett a szemelyes dokumentumok elintezese is egy kesz tortura.... En nem bantam meg, hogy kijottem, bar az en esetem mas, mivel a ferjem olasz es en dontottem, ugy, hogy kikoltozok hozza. Elvezem az itteni eletet es kulturat, ami kulonbozik a magyartol. Sok sikert amugy, ha egyszer ugy dontesz, hogy ide koltozol :))
2011. márc. 13. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!