Körbe akarom utazni Európát nyáron! Hol keressek társat ehhez és mit nézzek meg feltétlenül?
Biztosan külföldön képzelem el az életem, viszont nem tudom eldönteni,hogy melyik országban! Spanyol,Olasz,Francia,Görögországot biztosan meg akarom látogatni, de nem találok társat ehhez, a barátaimat nem érdeklik ezek, egyedül meg nem akarok.. van valamilyen weboldal vagy hely, ami evvel foglalkozik?
Köszi, 20/L
miért pont egy szigeten? :)
én is nagyonnagyon szívesen mennék spanyolországba, nekem mallorcát ajánlották, és madridot,hogy feltétlenül nézzem meg! kis bökkenő,hogy nincs társam, nem beszélek spanyolul csak olaszul , és ha már kimegyek, akkor nem 2 napra szeretnék, talán vmi ideiglenes munka se jönne rosszul, amit meg itthonról kéne intézni..
meg ismerős sem ártana, de nincs :S
csak ennyi a gond :D
és milyen jellegű a munka ha nem vok tolakodó?
mert gondolkodtam és nagyon nem találok olyan munkát, amit egy idénymunkára el tudnék vállalni, mint mondjuk pincérkedés, mixer vagy ilyesmi. jövőre kezdem a fősulit, tehát érettségim van.. a bolti eladáshoz meg mondjuk itt be kéne kerülni a rendszerbe, és max megkérni,hogy helyezzenek át, de nyelvtudás nélkül? :S
szóval te milyen munkára gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!