Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mikben különböznek a németek...

Mikben különböznek a németek a magyaroktól?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 11:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

jobban beszélnek idegen nyelveket pl

Meg sztem mogorvábbak, távolságtartóbbak.

Mi magyarok is tudunk elég elutasítóak lenni, de a németekben van egyfajta felsőbbrendűségi érzet...

-tisztelet a kivételnek

2011. febr. 26. 11:47
 2/12 anonim válasza:
59%

Elég elmenned Németországba és megtudod!

Ott simán ottlehet hagyni a biciklit lezárás nélkül/motort kulcsal!Mert ott nem az az első gondolat,hogy ellopják!

Akkor a zebránál való megállás.

Nem mint itthon,a sok retardált,megy az autóval,azt látja,hogy a gyalogos lelép,azt az emberke meg még jobban rányomja a gázt!Nahát Németbe ez nem így van!

Ha már látja az autós,hogy gyalogos megy a zebrához,már akkor megál és megvárja még átballag,DUDÁLÁS NÉLKÜL!

Stb,stb. Regényt nem szeretnék írni!;)

2011. febr. 26. 12:08
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

Jajj ezt a fas*z német imádatot hanyagoljuk már, 2X éve gyalog közlekedek, soha nem akartam elütni gyalogátkelőn nem is dudáltak le. 90%-ban az első autós átenged. De nagy divat most szidni Magyarországot, hogy itt minden rossz...

Németeknek hihetetlen rondák, faszik csajok egyaránt.

2011. febr. 26. 12:34
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
meglepődtem,hogy jókat írtatok. én németekkel dolgozok, szerintem nők,férfiak egyaránt fennhordják az orrukat, igénytelenek nagyon..főleg a nőknél volt ez elsőre nagyon megdöbbentő. hát igen, az is igaz,hogy nem túl szépek :) a nyelvtudásukról csak annyit, hogy szinte nem is találkoztam olyannak aki az anyanyelvén kívűl beszélt volna más nyelvet. hozzáteszem, hogy én kb.40-50 német emberkét ismerek összesen és a véleményemet csak ezek alapján tudom megformálni.
2011. febr. 26. 13:07
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Én a 12:08-as hozzászólóval értek egyet!!

9 évet éltem Németországban, és csak jót tudok mondani!

Kedvesek, udvariasak, egyáltalán nem lenézőek vagy hasonló! Talán a szókincsük nem olyan bőséges mint a miénk, a nyelvtudásuk viszont igenis sokkal jobb nálunk! Már egész fiatalon tanítják az angolt vagy franciát!Fiatalok közt kevés aki ne beszélne angolul!

Én kedvelem a Németeket!

2011. febr. 26. 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:

1.válaszoló vagyok

13:07

Én a fiatalabb korosztályban azt tapasztaltam h angolul pl nagyon jól beszélnek, meg az idősebbek közül az értelmiségiek.

De persze lehet h ez bizonyos rétegeknél nincs így.

2011. febr. 26. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
61%

nem tudom milyen barom az, aki szidja a németeket!

A németek nagyon rendesek, elsősorban vezetés terén, de másban is, nagyon igényesek és segítőkészek

Nekem ha bajom van mindig segítenek és az olaszokkal ellentétben a nyelvben is segítőkészek, akkor ha nem tudsz valamit jól kiejteni.ű

nem tudom melyik kis K*csög volt aki azt mondta, hogy a németek nem szépek

a németek a legszebbek mindenki, már a gyerekektől az öregekig egyszerűen szépek

akinek meg a magyarok igénytelensége jön be és az, hogy összes magyar seggdugasz(!!!!!!!!!), az írjon a politika témakörbe

2011. febr. 26. 19:10
 8/12 anonim ***** válasza:
36%
Te nagyon hülye a németek híresek a rossz kinézetükről, versenyt futhatnak az angolokkal ilyen téren!!! Erről akárkit megkérdezhetsz!!! Nem tudom hol élsz te zacskóban??? A legjobb csajok torony magasan a magyarok meg az ukránok!!!!
2011. febr. 26. 20:48
 9/12 anonim válasza:
A németek jól beszélnek idegen nyelveken, persze ez érthető a nyelvcsaládhoz tartozás miatt. így például náluk többen beszélnek németül, mint nálunk.
2011. febr. 27. 09:06
 10/12 anonim válasza:
A németek is emberek, nagy különbség nincs.
2011. febr. 27. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!