Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek fizetné nekem a...

Szerintetek fizetné nekem a repülőjegyet?

Figyelt kérdés

A barátom elhívott Londonba egy hétvégére, de nem említette hogy fizetné e nekem a repülőjegyet. Már le is foglalta, de az áráról nem mondott semmit. Én most jöttem haza Franciaországból, ahol rengeteget költöttem, és ezt ő is tudja.

Három hónapja vagyunk együtt, de már nagyon rég óta ismerjük egymást. 17 éves vagyok, ő 24.

Hogy kérdezhetném meg hogy fizeti e a repülőjegyemet ? ( Egy ismerősénél laknánk, úgyhogy azért nem kéne fizetni )

És ha esetleg nem fizetné mit mondjak, miért nem tudok menni ? Nem szívesen mondanám el neki hogy bocsi de most nincsen erre pénzem.

2011. febr. 24. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha kapcsolatban vagytok, akkor meg kell értenie, ha azt mondod, hogy bocsi, de nincs pénzem.

Ha már így indul a kapcsolatotok, akkor mi lesz később?

Igaz, hogy nincs pénzed? Igaz. Akkor meg? Mond meg neki, és majd meglátjátok.

2011. febr. 24. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű, kérdezd meg, melyik légitársaságnál foglalt neked. Ha valamelyik fapadosnál, akkor egyértelmű, hogy már kifizette, mert azoknál csak a jegy kifizetésével lehet foglalni. De amúgy is valószínű, hogy fapados jegyet vett neked, és nem a British Airways-nél foglalt 80ezerért.
2011. febr. 24. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
ha már lefoglalta akkor ki is fizette. nem hiszem hogy kérné tőled az árát de azért kérdezd meg hogy hogy gondolta. legfeljebb később kifizeted neki ha most nincs pénzed.
2011. febr. 24. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:
nem fogja elkerni,ne aggodj! jo utat!
2011. febr. 24. 20:43
 5/7 anonim válasza:

Kérdezd meg tőle, ne szerencsétlenkedj...

"Mennyibe fog kerülni nekem ez a jegy?"

"Sajnos nem tudok elmenni, mert most nincs pénzem a jegyre."

Lehet, hogy kifizette előre, de úgy gondolja, hogy majd te utólag odaadod neki a teljes összeget, vagy legalább egy részét. Ha már a párod olyan balfék, hogy nem közli egyértelműen, hogy mi a helyzet, akkor legalább neked legyen több eszed, és önts tiszta vizet a pohárba.

A kapcsolatokban mindig fontos a kommunikáció, ilyen hülye szerencsétlenkedős félreértéseken szokott megbukni egy jó kapcsolat.

2011. febr. 24. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Előzőekkel egyetértek. Azt azért meg kell hagyni, jófej a srác, ha csak úgy meglepiből lefoglal egy jegyet, és utólag szól, hogy ki kell fizetned. De éppen ezért valószínű, hogy szólt volna előre, ha kéri az árát, nem pedig csak utólag közli, hogy fizess.
2011. febr. 25. 10:14
 7/7 anonim válasza:

Valószínűleg a srác is ilyen szerencsétlen, mint a lány.

Azt gondolja: "Csak már természetesnek veszi a barátnőm, hogy majd kifizeti. Olyan ciki lenne mondani."

A lány meg: "Csak már nem kéri el utólag az árát. Olyan ciki lenne megkérdezni."

Kommunikálni kell egymással, gyerekek. Néma gyereknek anyja se érti a szavát.

2011. febr. 26. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!