Hogy bírjak ki 2x12 óra autózást?
Figyelt kérdés
Pénteken megyünk Hannoverbe, bár én nem fogok vezetni. Megyünk, felpakolunk, jövünk. Mit vigyek? MP3 lejátszót, könyvet? Ötletek?2009. febr. 12. 06:58
1/5 anonim válasza:
hálózsákot. a fáradságtól fázni fogsz, legalábbis en igy vagyok vele, meleg sarokba bevackolnam magam, konyv, mp3 lejatszó, kaja (sok kicsi, nem egy nagy valami), innivaló, esetleg kis szolocukor.
2/5 anonim válasza:
Én először is, takarót kispárnát,szemmaszkot,és ha nem tudnék aludni,altatót vinnék a helyedben.Ezen kívűl valami rágcsálnivalót,kaját,piát,mp3 vagy mp4 lejátszót,hogy akár filmet is tudj nézni,esetleg fényképezőt,könyvet,vagy ha van laptopod akkor azt is:)
3/5 anonim válasza:
Próbáld rávenni a többieket, hogy kipihenten induljatok (ne hajnalok hajnalán), és ne éjszaka menjetek. Én Hamburgban voltam autóval, egyáltalán nem volt fárasztó. Az autópályán mindenhol vannak pihenőhelyek, többször megálltunk kávézni, egyszer ebédelni. Reggel 8-kor indultunk, és este fél9 körül érkeztünk a megállásokkal együtt. Könyv nálam nem jön szóba, mert autóban hányingerem lesz, ha olvasok, zenét ugyan vittem, de nem volt rá szükség, végigdumcsiztuk az utat.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Az a baj, hogy este indulunk és ezt nem én döntöm el... De végül is kibírható lesz tényleg. Remélem...
2009. febr. 12. 18:23
5/5 anonim válasza:
szia, először is, nem tudom milyen 2x12 óráról beszélsz :) mert az út oda 11 óra csupán (hallottam) ;) amugy mért mész? nekem az az életem, oda eljutni egyszer, ott élni, és főleg a (96) , remélem jo utad lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!