Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ki volt már Cipruson? Milyenek...

Ki volt már Cipruson? Milyenek ott az emberek? Vannak ott jó bulik?

Figyelt kérdés

Nyári szezonra mennék ki. Októberig kint leszek. Viszont még nem voltam és emiatt kérdezem, hogy ott vannak jó programok? Milyenek a városok? Sokan szoktak lenni vagy inkább kihalt?

Bocs a hülye kérdésért, de nem tudom egyáltalán semmit sem...(pörgős ember vagyok amúgy)...

tapasztalatokra lennék kíváncsi...

Köszönöm:D

2011. febr. 2. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Hali! Ha még látod megírnád, hogy kimentél e már, vagy mikor mész ha még nem? Fix munkára mész? Szállás? Melyik város? Írj légyszi privátot ha tudsz, én két hét múlva utazok, jól jönnek az ismerősök :)
2011. ápr. 3. 12:05
 2/2 thalassa válasza:
Agia-Napa csak a bulirol, vizisportrol, tengerpartozasrol szol. Buli buli hatan. Tobbi varosban is van szinvonalas buli. Es ezen felul szinvonalas kulturalis dolgok is.
2011. júl. 30. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!