Tényleg nem érdemes mostanában Spanyolországba költözni?
az a baj, hogy nekem a szívem mindkét helyre húz :D
Berlint imádom, Madridot is :D
Akkor dönts nyelvtudás alapján, az a legfontosabb :D
De hallod spanyol az sokkal nagyobb buli sztem :P
Én mondjuk tutira spanyolba fogok kimenni, amint megvan a diplomám, a külföldi öszt. dijjak miatt kicsit elhúzodott, de fél év és megyek spanyolba, szóval nemtom mit kampányolok még spanyolo. ellen, de a tények azok amiket mondtam. Németből 20-30 szóban kimerül a szókincsem, a spanyol meg anyanyelvi szint... nem kérdés hehe :D
na jó :D
hát én kb egy szinten vagyok mindkettőből :D
hát igen már én is csak ilyesmiben bízok.
de talán egy kicsit jobban húzok Berlinbe.
bár nem tudom, attól még azért félek, mert azt mondják, hogy no.-ban ott a legnagyobb a munkanélküliség, mert régi NDK-s rész, dehát mégiscsak főváros nemhiszem h olyan szar lehet :D
Asszem az egész EU-ban Spanyolországban a legnagyobb a munkanélküliség, ők a rekordtartók 30%-al hehe :D
ahhoz képest hogy nálunk csak 10% körül van... :D
Az fix, hogy a németeknél is megnőtt a munkanélküliség és most ez sokaknak furcsa, de azért spanyolban sokkal rosszabb a helyzet. Nemrég volt a híradóban, hogy ott már tisztességes családanyák állnak ki a sarokra, hogy éhen ne halljanak. Annyira nincs munka :S :P
De amúgy, ha inkább a rocker életérzés, zene áll hozzád közelebb akkor egyértelműen német, ha meg house, techno, rap stb... akkor tuti spanyol :D
hááát... :D
németországban a house az egyik legnépszerűbb nem csak a rock :D
énmeg house-t hallgatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!