Kezdőoldal » Utazás » Európa » Svájcba (Genf) mennék egyedül...

Svájcba (Genf) mennék egyedül a 2 éves fiammal. Repülővel mennénk ki ment már így?

Figyelt kérdés
Kell útlevél?Hogy bírná szerintetek az én örökmozgó fiam ezt?Babakocsit vihetek neki a fedélzetre?Nem repültem még soha és mennénk anyumhoz Lyonba de nincs közvetlen járat így közelebb ha Svájcba mennénk és 100 km autóút lenne.Mire figyeljek?Inni adnak a repülőn?Adjatok nekem sok-sok tanácsot légyszíves,hogy milyen utazni egy pici gyerekkel!Hordozható dvd-ét lehet nézni a fedélzeten?Nem tudom,hogy bele merjek e vágni.
2011. jan. 18. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Gondolom Esyjet-tel mész :)

Mi is Genfbol repulunk legtobbszor, holott Dél-Franciaorszagban élunk.

Kell neki is utlevél, vagy személyi. Ha valoban fapados, akkor inni akkor adnak, ha fizeted ( ha ez a Swiss Air , akkor igen, kapsz inni, enni és a pici is)

Az én kisfiam 2 és fél éves, életében eloszor 3 honaposan repult , azota kb 5-6 havonta korberepkedi Europat velunk :)

Ne aggodj, nem lesz gond a repuléssel, arra figyelj, hogy 2 évesen mar nem " bébi-kategoriaba tartozik",( ez a jegyarnal fontos ), illetve pont 2 éves kor utan kap sajat ulohelyet a gépen ( 2 éves kor alatt az oledben utazik, kulon biztonsagi ovvel)

Ha van orokmozgo , vilagrossza gyerek, akkor az az enyém :)De nagyon jol turi mindig az utat, szoval tényleg ne aggodj:) Fapados jaratoknal azt csinalom , hogy még mielott beszallunk a gépbe, a tranzitban megtoltok egy cumisuveget vizzel vagy gyumolcslével, és fel-és leszàllàskor adok neki inni, ez megelozi a fuldugulast :) Tegyél be ceruzat, konyvet, jatékot ( némi kekszet, csokit)a kézipoggyaszba.

Mellesleg kb màsfél oràs repulout,hamar odaértek. Ja, egy jotanàcs annak, aki - gondolom- kocsival kijon értetek: mivel Svàjcban autopàlya-matrica van, sokszor a hatàrnàl kérik hogy vedd meg az éves matricàt, még akkor is ha csak a reptérre mész. Ezt kivédendo, mi mindig Saint Julien de Genevois-nàl lépunk àt a hatàron, ott békén hagynak a matricàval :)

2011. jan. 19. 09:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Személyi? 2 éves gyereknek??

Kell útlevél.

Babakocsit vihetek neki a fedélzetre? - nem.

Inni adnak a repülőn? - Fapadoson csak aranyárban, de ha már átestél a vizsgálatokon, tudsz venni. Sajátot nem vihetsz fel. Ha nem fapados, akkor igen, adnak inni.

Hordozható dvd-ét lehet nézni a fedélzeten? - Lehet.

Nem tudom,hogy bele merjek e vágni. - Van más választásod?

2011. jan. 19. 11:02
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Aha, személyi.... Hmm..jo, oké, lehet, otthon nem kap, az enyém 2 honaposan mar utlevél-és személyi igazolvany-tulajdonos volt :)
2011. jan. 19. 11:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Swiss air-el mennénk és úgy néz ki,hogy 2 éves kora előtt megyünk.Babakocsit,hogy tudok vinni?
2011. jan. 19. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
diszidálunk...diszidálunk?
2011. jan. 19. 11:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Képzeld el nem disszidálunk mert nekem van hol laknom és van miből élnem.
2011. jan. 19. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Helyes! Ilyen ínséges időkben, meg úgy semmikor sem illik cserben hagyni a Hazát!
2011. jan. 19. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én már sokszor mentem repülővel Genfbe (Swiss Air-rel is)! A babakocsit (ahogy láttam) addig magadnál tarthatod, amíg föl nem szállsz a gépre! Ott elveszik, és beteszik a csomagtartóba (gondolom, amikor kiszállsz, rögtön kiszedik és odaadják)! A Swiss-en nagyon kedvesek az utaskísérők a gyerekesekkel! Rögtön a beszállás után (még a felszállás előtt) adnak valami kis játékot, kiszínezőt vagy újságot a gyerekeknek (persze ingyen!)! Inni, és enni is adnak (bár nem sokat!). Inni, ha nem elég, elvileg kérhetsz még!
2011. jan. 21. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!