Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van itt, huzamosabb ideje...

Van itt, huzamosabb ideje Finnországban élő magyar?

Figyelt kérdés
Szóval , olyan Finnországban élő magyarokat keresnék akik már hosszabb ideje kint laknak és vannak tapasztalatai a kinti élettel kapcsolatban. Szeretnék ott munkát vállalni és ott élni viszont sok minden nem világos még... Mik azok az alap dolgok amik munkavállaláshoz kellenek , milyen dokumentumok - iratokra van szükségem az ottani élethez , munkához. És továbbá számos kérdésem lenne még a témával kapcsolatban. Keresek olyan kint élő magyart aki szívesen felvenné velem a kapcsolatot akár email akár messenger keretein belül. Előre is köszönöm a válaszokat , segítséget!
2011. jan. 18. 18:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. háát nem is tudom :) még nem mondanám hogy alapfokon vagyok, de azért már egyszerűbb mondatokat tudok mondani, meg azért a szókincsem is nőtt.sajnos elég lusta vagyok tanulni, már sokkal többet tudnék ha mindennap rászánnék valamennyi időt. két könyvből is tanulok, na meg netről is. és te hogy állsz?
2011. febr. 15. 20:30
 12/15 anonim ***** válasza:
én még nem igazán kezdtem el, neten nézelődtem meg van pár finn ismerős akik besegítenek. az angolommal szerencsére nem lesznek gondok
2011. febr. 16. 15:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Én is egyenlőre csak angolul. Viszont ha kijutok onnantól lesz segítségem :)
2011. febr. 17. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:

20:30-as vagyok

angolul én is folyékonyan beszélek mivel a párom finn ezért mi angolul kommunikálunk. ő mondta hogy csak angol nyelvtudással kizárt hogy munkát találok, hacsak nem az IT-ben, de ugye ahhoz meg speciális végzettség kéne(na meg ott most nagy gázok is vannak) szóval ezért nagyon nagyon fontos hogy valamennyire beszéljek már finnül. :S persze ha már ott élünk biztos hogy rám is jobban ragad majd, de azért egy erős alapfokra törekszem nyárig.

2011. febr. 17. 16:47
 15/15 anonim válasza:
Sziasztok! Mi is szeretnénk kiköltözni Finnországban. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni vagy legalább informálni... Milyen munkaerőt keresnek többnyire? Hol lehetne esetleg albérlet után érdeklődni stb. stb.. Nagyon szépen köszönöm... Sziasztok ! Vindér
2011. szept. 27. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!