Egy barátommal szeretnék eljutni Hitler sasfészkébe. Hogyan tudok oda eljutni és menyi lenne ez?
Figyelt kérdés
Barátommal mindig elakart jutni oda és gondoltam a 30. szülinapjára elviszem oda.Mennyi lenne oda az út egy szállással mondjuk?Én úgy terveztem az utat,hogy odamegyünk megnézzük amit lehet valahol megszállunk estére és másnap go vissza.2011. jan. 17. 22:54
1/9 anonim válasza:
Azt sajna lebombázták, ne rontsd el a szülinapját!
3/9 anonim válasza:
Hülyeségeket ne beszélj, nincs lebombázva. Én jártam ott két éve, és nagyon is megvan. Viszont az egészet átalakították vendéglővé, ami eléggé lelombozott, mivel ezzel valahogy az egész hangulatot szétcseszték.
4/9 anonim válasza:
Támadd meg Sztálingrádot. Akkor jön a német titkosszolgálat, és elvisznek a sasfészekbe, mert ezt onnan illik irányítani.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de a kérdésre még mindig nincs sajna válasz :-(
2011. jan. 18. 08:19
6/9 anonim válasza:
menjetek Salzburgba, ott nézzetek szállást és menetrendszerinti buszok mennek a Sasfészekbe, ami 20km-re van onnan. Salzburgba vonattal és busszal is el tudtok menni.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Már el is kezdtem nézegetni a vonat jegyeket.
2011. jan. 18. 15:13
8/9 anonim válasza:
39€ Salzburg oda-vissza, négy napig érvényes retúr. Azt ugye tudod, hogy télen nincs nyitva? Május közepén nyit majd és valóban át van alakítva étteremmé. Salzburgból a vasútállomásról megy a busz, sofőrnél tudsz jegyet venni és Berchtesgadenben tesz le. Onnan még egy másik busz visz fel a Sasfészekhez.
9/9 anonim válasza:
A szállásról elfelejtettem írni. A vasútállomástól kb. 20-25 perc sétára van egy kemping. Ha nyáron mentek, akár sátrazhattok is, ha olcsón akartok kijönni. Az kb. 10€ per nap/fő, nyugi ott nem szokás lopni, így mindent hagyhattok a sátorban. Ha normál helyen, hostelben/hotelben akartok megszállni, akkor min. 20€/fő/éjjel számoljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!