Kezdőoldal » Utazás » Európa » Egy barátommal szeretnék...

Egy barátommal szeretnék eljutni Hitler sasfészkébe. Hogyan tudok oda eljutni és menyi lenne ez?

Figyelt kérdés
Barátommal mindig elakart jutni oda és gondoltam a 30. szülinapjára elviszem oda.Mennyi lenne oda az út egy szállással mondjuk?Én úgy terveztem az utat,hogy odamegyünk megnézzük amit lehet valahol megszállunk estére és másnap go vissza.
2011. jan. 17. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt sajna lebombázták, ne rontsd el a szülinapját!
2011. jan. 17. 22:58
 2/9 anonim ***** válasza:
2011. jan. 17. 23:23
 3/9 anonim válasza:
Hülyeségeket ne beszélj, nincs lebombázva. Én jártam ott két éve, és nagyon is megvan. Viszont az egészet átalakították vendéglővé, ami eléggé lelombozott, mivel ezzel valahogy az egész hangulatot szétcseszték.
2011. jan. 18. 00:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Támadd meg Sztálingrádot. Akkor jön a német titkosszolgálat, és elvisznek a sasfészekbe, mert ezt onnan illik irányítani.
2011. jan. 18. 02:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de a kérdésre még mindig nincs sajna válasz :-(
2011. jan. 18. 08:19
 6/9 anonim ***** válasza:
menjetek Salzburgba, ott nézzetek szállást és menetrendszerinti buszok mennek a Sasfészekbe, ami 20km-re van onnan. Salzburgba vonattal és busszal is el tudtok menni.
2011. jan. 18. 15:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Már el is kezdtem nézegetni a vonat jegyeket.
2011. jan. 18. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:
39€ Salzburg oda-vissza, négy napig érvényes retúr. Azt ugye tudod, hogy télen nincs nyitva? Május közepén nyit majd és valóban át van alakítva étteremmé. Salzburgból a vasútállomásról megy a busz, sofőrnél tudsz jegyet venni és Berchtesgadenben tesz le. Onnan még egy másik busz visz fel a Sasfészekhez.
2011. jan. 18. 18:11
 9/9 anonim ***** válasza:
A szállásról elfelejtettem írni. A vasútállomástól kb. 20-25 perc sétára van egy kemping. Ha nyáron mentek, akár sátrazhattok is, ha olcsón akartok kijönni. Az kb. 10€ per nap/fő, nyugi ott nem szokás lopni, így mindent hagyhattok a sátorban. Ha normál helyen, hostelben/hotelben akartok megszállni, akkor min. 20€/fő/éjjel számoljatok.
2011. jan. 18. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!