Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milánó szép város? (Kérdésed...

Milánó szép város? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
pár helyen azt olvastam, hogy nem, de én nézegettem street viewon utcaképet és nekem szépnek tűnt, és nyáron nagyon elviselhetetlen a forróság? rosszabb mint pesten?
2011. jan. 15. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan semleges. Voltam ott, de dögunalom volt a hely. Többször biztosan nem megyek, hacsak nem lesz ott valami konkrét dolgom.
2011. jan. 15. 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi nyáron voltunk és nagyon nem jött be. Iszonyat csalódás volt. Mondjuk a dóm gyönyörű, szó szerint lélegzet elállító, ahogy a csúnya utcákból a térre kiérve megpillantja az ember, de ez az egy, ami bejött. A többi nagyon nem tetszett.
2011. jan. 16. 00:03
 3/9 A kérdező kommentje:
de miért? mire számítottál? milyen volt? légyszi ne csak 2 mondatba válaszoljatok. :(
2011. jan. 16. 11:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én elég sok helyen jártam már Európában és mindenütt jól eltelt az idő, volt mit megnézni, jó volt egyszerűen csak sétálgatni a városban.

Két kivétel volt, Eindhoven és Milánó. Egyszerűen nincs semmi említésre méltó látnivaló. Két dologra emlékszem, ami megmaradt, az egyik az a híres csarnok a főtéren, a másik az Utolsó vacsora. Ettől függetlenül persze meg lehet nézni, de túl sok pénzt nem érdemes rászánni.

2011. jan. 16. 12:04
 5/9 A kérdező kommentje:
és nyáron nagy a forróság?
2011. jan. 16. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sok időt voltam ott, de nekem tetszett, de én amúgy is imádom Olaszországot. Bár legjobban arra emlékszem, hogy nagy a nyüzsgés, nehéz a közlekedés, és majdnem lekéstem a repülőm...
2011. jan. 16. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs nagy forróság, Milano északon van.

Ha Olaszországba akarsz kirándulni én inkább Rómát vagy Szicíliát javaslom.

2011. jan. 16. 15:16
 8/9 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül kirándulás, letelepedés szempontjából is érdekelne, és azt olvastam, hogy Milánó Olaszország gazdasági motorja (:
2011. jan. 16. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Milánó igenis szép város! :) modernebb a többi olasz városhoz képest, hasonlónak mondanám mint Budapest csak nekünk ugye van folyónk is:) Nyáron dögmeleg van! Az olaszok ilyenkor a 2 óra kocsiútra levő tengerpartra rohannak napozni és fürdeni :D
2015. márc. 16. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!