Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy vihetek át cigit a...

Hogy vihetek át cigit a reptéren, amikor csak 17 éves vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Most fogok először repülni, Londonba, és cigit akarok átvinni (2 dobozzal), de még nem vagyok 18 csak 17, és ugye cuccokat átvilágítják. Ilyenkor szoktak valamit tenni azellen, hogyha egy kiskorúnál cigaretta van, vagy csak szarnak bele?? A legjobb barátnőmhöz megyek ki, és ott szigorúak a szabályok, így szóba se jöhet, hogy cigit vegyünk. Szerintetek a kézipoggyászomba, vagy a böröndőmbe tegyem-e a cigit, hogy ne legyen gáz belőle?? Légyszí válaszoljatok, hogyha voltatok hasonló szituban, vagy tudtok valamit! Köszönöm.

2011. jan. 13. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért ne vihetnéd át? Az, hogy a boltban nem szolgálnak ki cigivel 18 év alatt nem jelenti azt, hogy nem is cigizhetsz vagy nem lehet nálad cigi.
2011. jan. 13. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem érdekli őket, ha viszont mégis parázol, inkább a nagybőröndbe tedd. Ha át is világítják, fogalmuk nem lesz róla, kié a bőrönd. Vagy ha kézipoggyászban viszed, megkérheted az előtted/mögötted állót, hogy tegye be a táskájába, amíg átmentek a kapun, mert félsz, hogy gáz lesz. De nem hinném, hogy lenne.
2011. jan. 13. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
hát nem teljesen értem a női logikát, de amikor mi 16 évesen voltunk Londonban, akkor a Tescoban megkérdeztük az előttünk lévő nénit, hogy megvenné-e nekünk a két üveg whiskeyt és vidáman megvette (persze utána kifizettük). De lehet ez túl bonyolult megoldás.
2011. jan. 13. 23:06
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) mostmár megnyugodtam teljesen :D
2011. jan. 29. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!