Kezdőoldal » Utazás » Európa » Blackpoolban hol van olcsó...

Blackpoolban hol van olcsó szállás?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Te most Blackpooli vagy Manchesteri lakos vagy?

Mert ez a harmadik olyan kérdésed ami erről a városról szól..

Mivel az előző kérdéseidnél arra voltál kíváncsi,hogy lehet Blackpoolból Manchesterbe menni,így gondoltam Blackpoolban laksz. Ha ott élsz miért nem nézel ott körbe?Mondjuk egy hostelt keresnél már okosabb lennél..

2011. jan. 13. 00:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyik sem. Valami student hostel szerűséget szeretnék találni, eddig 16.44 font/éj a legolcsóbb, amit találtam B&B.
2011. jan. 13. 09:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként előre tervezem az utamat, Blacpoolból megyek majd haza Manchesteren keresztül. Végülis megvettem a késői vonat menetjegyet, csak az a baj, hogy jegykiadó automatából tudom majd csak felvenni, és az nincs Blackpoolban csak Manchesterben. Ezért odafele menve fel kell majd vegyem Manchesterben. Viszont odafele busszal megyek. Milyen messze van a buszálomás a vonatállomástól Manchesterben?
2011. jan. 13. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!