szia, én Egyiptomba mennék, mert: szeretném kipróbálni az arab tudásomat,közelebb lennék a szerelmemhez, megnézni a gyönyörű piramisokat :) és hát nagyon szeretem a kultúrát és ott nagyon bő a kínálat
2011. jan. 7. 19:50
2/11 anonim válasza:
Egyiptom.
Piramisok, jó időjárás, Nílus, sivatagi túrák, arab kultúra, óegyiptomi leletek.
Ha már ezek közül lehetne választani, a legextrábbra mennék el.
2011. jan. 7. 19:50
3/11 anonim válasza:
Ciprus vagy Tunézia ! Görögben már voltam,horvátban is és most újat próbálnék ki ! Egyiptomba soha nem mennék
2011. jan. 7. 19:51
4/11 A kérdező kommentje:
1. válaszoló és 2. válaszoló:
Sziasztok, igazából mi nagyon húzúnk az Egyiptom felé, meg kell hagyni, hogy a kultúra és látványosságok mellett a strandok sem nyújtanak közönséges panorámát. Egyszerűen gyönyörű az ottani part!
3. Válaszoló: Ciprusról nem tudunk semmit szinte, Te már voltál? Valami infó? A képek szépek róla.
Tunéziában meg állítólag hideg a víz, hűvös szellő fúj még melegben is, ezt egy ott járt szomszédunk mondta.
Köszi a válaszokat.
2011. jan. 7. 20:08
5/11 anonim válasza:
Tunéziában hideg a víz? Mikor járt ott, én természetesen nyáron és nyár végén is voltam. 4* jártam ott, de én csak csodálatos meleg vizet és homokot találtam.
Görögország szintén jó, ott is voltam 4*..
Mentem volna bárhova is még1*, ha rossz lett volna?
Azért belefért még Egyiptom és Törökország is.. Idén úgy tűnik török lesz az uticél...
2011. jan. 7. 20:17
6/11 anonim válasza:
Egyiptom!Ott voltam nászúton,azóta visszavágyom.
2011. jan. 7. 20:19
7/11 anonim válasza:
Horváth közel van, Cipruson megy a területi vita, Törököknél földrengés@robbantások, Görögök csóróbbak mint mi. Tunéziáról nem tudok sokat, így marad Egyiptom. Ezen lüke felsorolás nélkül is oda mennék. Ott van mit nézni.
2011. jan. 7. 21:57
8/11 anonim válasza:
Horvátoknál voltam tavaly meg 23évvel ezelőtt.oda még biztos megyek mert jól beszélem a nyelvet.idén görögökhöz szeretnék.kizárólag kemping és ha lehet természetes,turistáktól mentesebb helyekre szeretnék menni.búvárkodás,hegyi túrák,élővilág,stb.
2011. jan. 7. 22:48
9/11 anonim válasza:
Horvátországban és Görögországban már voltam,minkét országba elmennék újra,bármikor.Ezeken kivül talán Ciprus vagy Tunézia lenne ahová elmennék.
2011. jan. 8. 12:30
10/11 anonim válasza:
Törökország, mert régóta kiakarom próbálni, milyen alkudni. :D Egyébként nagyon szép országnak tartom, Isztambulban él kint egy török ismerősöm, talán vele is találkoznék. :) Szeretném látni a Boszporusz-hidat. :) Gazdagnak vélem a kinti kultúrát és rendkívül izgalmasnak. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!