Legkevesebb hány forinttal lehet már elindulni Londonba munkavállalás céljából?
Sziasztok
Szerintem sok pénz kell hozzá
ami nekem még hiányzik a pénzen kívül az a
nyelv tudás.
Én is kíváncsi leszek a válaszokra
amíg nincs meg az új munkahelyed, felesleges ilyenen gondolkozni.
túl sok a "Mi lenne, ha..."
csak az élet másképp működik, mint a vágyálmok.
kezdetnek 5000 font minimum, amennyiben felsülés után a visszautat repülve akarod megtenni, a sok kijelentkező papírmunka után.
Én anno 130.000 Ft minimummal indultam el, ez kitartott volna úgy 3 hétig,hogy béreljek egy szobát is,közlekedjek,és egyek. Nekem bejött,megérkezésem utána 2. napon dolgoztam. Én is a semmibe mentem. AZ 5000 Fontot kicsit túlzásnak tartom, persze mások az igények. Én egy szép szobát béreltem a 3.zónában, kedvesek voltak a lakótársak is. Szerintem meg lehet próbálni kevesebből is, kicsi szerencse is kell hozzá.Kitartás, és alkalmazkodás, ez a két legfontosabb dolog. Tegyél félre annyit, hogyha kimész egy 3-4 hétre elegendő legyen.
Sok szerencsét kívánok!!!!:):)
5000 tényleg nem szükséges, de 1000-1500 legyen nálad. Ez kb 1-1.5 (nagyon összehúzva magad, akár 2) hónapra elég, de nagyon a minimumon. De csak akkor gyere, ha beszéled a nyelvet máskülönben igen kicsi az esélyed a sikerre (pláne segítség nélkül).
Ja és még valami. Itt sincs kolbászból a kerítés, és nem aranytányérból esznek az emberek! A sikert nem adják ingyen, hanem nagyon keményen meg kell érte dolgozni és iszonyat kitartónak kell lenni!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!