Görögország vagy horvátország?
GÖRÖGORSZÁG, GÖRÖGORSZÁG, GÖRÖGORSZÁG!
Mi Horvátországban már többször kifogtuk a 16 fokos vizet, rosszidőt :-(
Most júniusban voltunk utoljára...legalább 10 évig nem adok esélyt Horvátországnak, sajnos.
Viszont igaz, amit írt az egyik előző válaszoló. Gondoljátok meg, hogy esetleg Sartira mentek. Hihetetlenül jó a tengerpartja és Sarti Beachen nincs annyi szórakozóhely, csendes része Sartinak.
Én is voltam már Görögországban és Horvátországban is. Mi mondjuk kirándulós turisták vagyunk.
Görögországban rengeteg a látnivaló, viszont a part tényleg homokos.Ha strandolósak vagytok mindenképpen Görögország.
Horvátországban sziklás a tengerpart, de az meg más miatt gyönyörű. Én imádom a sziklás partokat és hát Ho.nagyon szép.
Hát, ha szerintem mindkét helyen voltatok már, akkor Görögország. Mi idén Olympic Beachen voltunk [Paralia mellett], nekem nagyon tetszett :) Főleg az, hogy minden más, mint itthon :D
2011-ben Horvátországba megyünk, én eddig csak 1x voltam ott, 1 napra, Dubrovnikban, hát...az árak elég magasak voltak, de szeretnék elmenni 10 napra is :)
Ja, Paralián is voltam 5napig, 2009-ben, csak annyi különbséggel, hogy tavasszal, áprilisban. Szerencsére pár gyrosozó, meg pár bolt ki volt nyitva, és a tengerbe is belementem, de azért nem úsztam, mert elég hideg volt...:S
Ja, Olympic Beach-en találkoztam pár medúzával, de amint megláttam őket, húztam kifelé, és mentünk másfelé :D
Amúgy Paralia legvégén, a kikötőnél nagyon szép, tiszta a víz, és csak pár ember fürdik arrafelé. Mi csak 1x fürödtünk ott, még első nap, azért, mert átsétáltunk Paraliára [bár buszoztunk volna inkább xD], aztán többször nem mentünk [vagyis 1x még átmentünk a nyaralás végefelé vásárolni souvenireket a családnak, de fürdeni nem mentünk], azért mert r.hadt sokat kell sétálni, meg jó volt OB-n is =)
GÖRÖGORSZÁG!!!!! Én Nei Poriban 3-szor voltam már (Paraliától nincs messze) és egyszerűen megunhatatlan. Gyönyörű homokos a part, nappal nyugis, mindenki a parton pihen.. :) késő délután, kora este beindul az élet, és meg sem áll hajnalig. :D Viszonylag olcsónak mondanám (mind a szállás, mind a kaja, szuvenír..stb) Mondjuk én ékszereket Paralián vettem, mert ott voltak nagy akciók. :)
Ja és vannak fakultatív kirándulások. (Olimposz, Meteorak, Athén, Skiatos..stb)
Úgyhogy én Görögország párti vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!