Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátország, Görögország...

Horvátország, Görögország vagy Spanyol ország?

Figyelt kérdés

Melyik olcsóbb, és mikor van a legmelegebb?

Jah, és te melyiket választanád?

2011. febr. 11. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
legolcsobb gorogorszag,julius augusztus 40 fok. spanyolba mennek
2011. febr. 11. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hát hogy melyik olcsóbb, az nehéz kérdés. ez sokmindentől függ. horvátország közel van, ezért olcsóbb, ha a másik kettőt is autóval közelítenéd meg. horvátországban kb július augusztusban van meleg, a szezonja görögországnak a leghosszabb, ott még szeptemberben is nagyon meleg van. spanyolországba meg sok helyre mehetsz, de sztem a legdrágább. (pl kanári szigetek) görögországba már olcsón el lehet jutni még repcsivel is, és nagyon olcsó appartmanokat lehet találni. szépsége a tenger, mert gyönyörű, szép strandok vannak, van látnivaló bőven, hátránya pedig a szárazság nyáron. semmi sem zöld, minden kopár. horvátország szintén gyönyörű szinte mindenhol (szép tiszta a víz, szép zöld minden). hátrány, hogy homokos part csak délen van, az pedig nagyon messze van, és autóval igen drága elmenni ha csak két ember megy. spanyolországot kevésbé ismerem, hátha más hozzászóló tud mondani valamit. én ajánlanám még törökországot is, elég olcsón el lehet már oda is jutni (100-120 ezer fejenként repcsivel teljes ellátással) és ott is hosszú a szezon. szeptember közepén voltam, 30 fokos tenger és 38 fokos levegő. de a legolcsóbb talán tunézia, igaz oda most nem lehet menni, de nyáron talán. szintén érdemes szeptemberben is, és ott is szép a tenger.
2011. febr. 11. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is Spanyolországba mennék, de biztos nem az a legolcsóbb. Horvátországban sziklás a part, ami jó, ha búvárkodni akartok, de nem, ha napozni. Görögország sem rossz, van egy barátnőm, aki szinte minden évben megy, annyira imádja. Nekem kétszer elég volt...
2011. febr. 12. 13:11
 4/8 anonim válasza:
100%

görögo. a legolcsóbb, spanyolo. is gyönyörű, szeretem, de ennek ellenére görögbe mennék. voltunk mindenhol, horváto.ban nem szeretem a sziklás partot bár a vízivilág kétségtelenül szép.

görögo.ban azt szeretem hogy a modern kultúra, a régi emlékek és a kiffogástalan strand szinte egymás mellett van, a lányaim pedig suliban is sokat foglalkoztak vele, anno nekem is anyag volt.:)

Delphi, Meteorák, Lamia, Larissa, Kréta, Rodosz... végtelen lehetőségek.

Én nagyon görögös vagyok, a kultúra a kaják mindent imádok.

A másik két országot is szeretem, de ez attól függ mit szeretnétek: kultúrprogram, csak strand vagy mire vágytok?

2011. febr. 13. 20:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos még sosem jártunk tengerparton, és lehet több lehetőségem nem is lesz lesz, ezért szeretném megtalálni a számomra tökéletes helyet. Amire vágyom: homokos tengerpart, gyönyörű, tiszta, szép tengerpart, idegen ország finom ételei. Természetesen nem csak a parton szeretnénk lógni, hanem a helyi érdekességeket is szeretnénk látni, (ha pl Spanyolország, akk kihagyhatatlan a bikaviadal) vagy egy helyi szórakozóhelyre bemenni, vagy egy ottani csúszdaparkba, gondolom az is sokkal másabb, mint a miénk. És persze sok-sok fénykép készítés
2011. febr. 14. 07:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ajánlom akkor spanyolt és görögöt. de inkább görögöt. az igazi gyöngyszem. látnivaló van, az ételek jók, szép a tenger. spanyol drágáb,és görögországban szebb a tenger. de ha van pénzed, akkor a kanári szigetek is jók, vagy tenerife.
2011. febr. 14. 10:27
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek:)
2011. febr. 15. 07:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha ezekre vágysz, amiket felsoroltál, akkor Horvátországot úgy ahogy van, felejtsd el. Kavicsos a tengerpart, az ételek a mieinktől nem sokban különböznek, aquapark 1etlen 1 van az országban, az is valami olyan helyen, ami elég messze van a tengerparttól.

Görögországba vagy Spanyolországba menj. Spanyolországról igazából nem tudok neked mit írni, ott még nem voltam, de Görögország fantasztikus!! :)

Homokos tengerpart [bár pl Pargaban kavicsos], finom ételek, más kultúra, sok látnivaló, van több aquapark is az országban. Azt hiszem: Thessalonikin, Korfun, Krétán, Rodoszon.

Ja, és Görögország a legolcsóbb a 3 közül, és szerintem legjobb főszezonban menni.

2011. febr. 17. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!