Horvátország, Görögország vagy Spanyol ország?
Melyik olcsóbb, és mikor van a legmelegebb?
Jah, és te melyiket választanád?
görögo. a legolcsóbb, spanyolo. is gyönyörű, szeretem, de ennek ellenére görögbe mennék. voltunk mindenhol, horváto.ban nem szeretem a sziklás partot bár a vízivilág kétségtelenül szép.
görögo.ban azt szeretem hogy a modern kultúra, a régi emlékek és a kiffogástalan strand szinte egymás mellett van, a lányaim pedig suliban is sokat foglalkoztak vele, anno nekem is anyag volt.:)
Delphi, Meteorák, Lamia, Larissa, Kréta, Rodosz... végtelen lehetőségek.
Én nagyon görögös vagyok, a kultúra a kaják mindent imádok.
A másik két országot is szeretem, de ez attól függ mit szeretnétek: kultúrprogram, csak strand vagy mire vágytok?
Ha ezekre vágysz, amiket felsoroltál, akkor Horvátországot úgy ahogy van, felejtsd el. Kavicsos a tengerpart, az ételek a mieinktől nem sokban különböznek, aquapark 1etlen 1 van az országban, az is valami olyan helyen, ami elég messze van a tengerparttól.
Görögországba vagy Spanyolországba menj. Spanyolországról igazából nem tudok neked mit írni, ott még nem voltam, de Görögország fantasztikus!! :)
Homokos tengerpart [bár pl Pargaban kavicsos], finom ételek, más kultúra, sok látnivaló, van több aquapark is az országban. Azt hiszem: Thessalonikin, Korfun, Krétán, Rodoszon.
Ja, és Görögország a legolcsóbb a 3 közül, és szerintem legjobb főszezonban menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!