Van koztetek olyan, aki szivesen utazna Londonba megismerkedni egy fekete fiuval?
Már bocsi (ezért lehet, hogy "kukába" kerülök...), de miért Te utazol a helyébe?
Ezek szerint Te fizeted a jegyedet stb.?
Lehet, hogy jó kalandnak tűnik, de egy nőnek igenis legyen tartása, nehogy már ő menjen, utazzon egy pasi helyébe!Nézd, én itt Magyarországon valahányszor randiztam valakivel, eszembe nem jutott volna, hogy akár csak egy pár kilométert is utazzam a sráchoz!Ilyen szinten nem szabad, hogy egyenjogúság legyen.Én a srác helyében el sem tudnék ilyet várni a NŐ-től.
Előző még: kiegészítés.
Írták sokan, hogy "miért ne?".
Szerintem ha ő Londonban él, akkor neki kéne a mobilabbnak lenni,még akkor is, ha csak barátságról van szó.Ami azt illeti ha már ott vagy, szinte elengedhetetlen, hogy valahol megszálljál,az is megalázó szitu, ha Neked kell majd a szállodádat fizetni egy randi kedvéért...
A pasik nem szeretik az ilyen tálcán-kínált alkalmakat, és egy kezdődő barátságot is csírájában elfojthat az efféle kényelmetlenség.
Nézd, ha magára Londonra vagy kiváncsi és ki tudsz utazni (van miből),feltétlenül menj ki és mellesleg találkozz ezzel a fiúval, de ne ő legyen a konkrét úticélod!
Rendezd úgy, hogy ha legközelebb meghív, mondd hogy gondolkodsz még rajta (ne mondj azonnal "igen"-t), aztán valami ürüggyel utazz ki (pl:munkaügyben szeretnél odakint érdeklődni egy irodában - totál "bevehető" habiszti)és ha már egyszer ott vagy, tali!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!