Auschwitz-ban mit csinálhatnak az emberrel ha fekete vagy barna ing van rajta?
Szia!
Én tavaly voltam.Az idegenvezetőn fekete pulcsi volt,a barátomon fekete kabát. Nem szóltak érte.
U.I: Ha gyenge idegzetű vagy szerintem hagyd ki...a buszos a gázkamrákat stb-t nem bírta végignézni,kiment! Ja,és azt hiszem,hogy a magyar pavilon még ál,úgyhogy siess!!;)
Köszönöm a válazokat!! :)
Már régóta tervezük ezt az utat,nem Auschwitz a főcélunk,hanem krakkó,de oda is ellátogatunk. Nem tudod véletlenül azt,hogy meddig áll a magyar pavilon???
na,megint a második vagyok...:DD
Az udvaron lehet,kivéve a "halálfalat".
A házakban mi is csak elvétve tudtunk egy-két képet készíteni,mert nem akartuk,hogy balhé legyen belőle.De ha sikerül úgy ottlenned,hogy ne nagyon lássák,esetleg sunyiban a kabátalól (azért így,mert ha nem is az idegenvezető,még a túristák is csúnyán néztek ránk miatta)
ja,ezt elfelejtettem. ne lepőjd meg,ha imátkozó embereket látsz a folyoóson. miután megcsinálták a tábort múzeummá,megtalálták az ott raboskodó emberek egy részének azt a képét,amit a belépésekkor készítettek a németek. ezeknek a képeknek az eredeti darabjait kitűzték a falakra szépen sorba (rajta,hogy mettől meddiig volt ott,miért ítélték el és a neve),na ezek előtt szoktak imátkozni(nagyon sok női,illetve gyermek fotó van itt...)
megkérdeztük,hogy m iért,és miért van párnál virág a képnél.Azt mondta az idegenvezető,hogy amikor megnyitott nagyon sok ember megtalálta a rokonát a falakon.És ezért lesznek a képeken virágok...
ja,és tudsz perfectül angolul??ha nem,akkor próbálj meg keríteni egy magyar tolmácsot,mert tényleg rengeteg érdekességet mondanak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!