Kezdőoldal » Utazás » Európa » Wizzair-nél az utipoggyászon...

Wizzair-nél az utipoggyászon kívül nőknél lehet még egy retikül, vagy az poggyásznak számít?

Figyelt kérdés
Más: fényképezőgéptáska külön poggyásznak számít, vagy az lehet vállon?
2010. dec. 10. 21:36
 1/7 Bocipók ***** válasza:

Engem simán felengedtek egy kézitáska+retikül kombinációval.

Sztem a fényképező nem számít külön táskának, de ha aggódsz, tedd bele a retikülbe!!! :-)

2010. dec. 10. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyáron kétszer is repültem velük, akkor eléggé kötötték az ebet a karóhoz, hogy mindenkinél csak egyetlen kézipoggyász lehet beszálláskor, ezen felül akár egy övtáskáért is fizetni kell. Ment is a nagy pakolgatás, mindenki gyömöszölte egybe a cuccait. Nem a check-in pultnál szóltak, hanem amikor már a kapuhoz hívtak odabent.
2010. dec. 10. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Forrás: [link]

Kézipoggyászt illető biztonsági előírások minden EU területén felszálló utasra vonatkozóan!

Utasaink összesen egy kézipoggyászt vihetnek magukkal a fedélzetre. Kézipoggyásznak tekintendők a kézitáskák, számítógépek, esernyők, bevásárló zacskók, fényképezők stb. A több mint egy kézipoggyásszal utazó utasaink beléptetését a biztonsági ellenőrzéskor megtagadják, mely azt jelenti, hogy az utasnak vissza kell térnie az utasfelvételi pulthoz és újra csomagolnia táskáit vagy megszabadulnia a többlet csomagoktól.

2010. dec. 10. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem két táském volt legutóbb, egy laptop táska, és egy válltáska. Nem akartam, hogy emiatt szóljanak, hogy az kettő, és fizetnem kelljen, ezért a kettőt beleraktam egy nagy MediaMarktos szatyorba:-) Biztos hülyén nézhettem ki, de csak 10 percig volt így, mert ahogy átmentem a kapun, rögtön ki is vettem őket a zacsiból.Ha a kettő együtt nem nagyon nagy, akkor így is meg lehet oldani. A lényeg, hogy együtt beleférjenek abban a fémkeretbe, ami a beszállókapunál van.
2010. dec. 11. 10:09
 5/7 anonim válasza:
Mikor én utaztam, nem szoltak érte, mondták, hogy a retikült az ülés alá helyezzem, de semmi probléma nem volt.
2010. dec. 12. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem oda lesz probléma, hanem vissza. Olaszországban nagyon figyelik, hogy 1 táskás legyen és beleférjen abba a kihelyezett keretbe. Kizárólag 1 táska, nem több!!! Még a reptéren vásárolt dolgoknak is bele kell, hogy férjen.
2010. dec. 19. 13:39
 7/7 skajvoker válasza:

A KÉZIPOGGYÁSZOMON KÍVÜL VIHETEK KÉZITÁSKÁT VAGY LAPTOP TÁSKÁT MAGAMMAL ?

Nem. Csak egy darab nagy vagy kis méretű kézipoggyászt vihet magával. A repülőtéren a biztonsági ellenőrzés után vásárolt termékeket ingyenesen felviheti a fedélzetre.

igy szerepel a wizzair oldalan

2016. máj. 23. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!