Kezdőoldal » Utazás » Európa » Dániából mobilról Magyarország...

Zoli 19 kérdése:

Dániából mobilról Magyarországra mobilt tudok simán körzetszámok nélkül hívni?

Figyelt kérdés
Vagy kell a magyar mobilszám elé valami körzetszám?
2010. dec. 9. 18:50
 1/4 KTpearie válasza:
Magyarországon a +36 a nemzetközi előhívó. Ez után írod hogy 20, 30 vagy 70 és a számot. Nekem igy vannak elmentve a számok és Európából mindig tudtam eddig hívni magyar számokat. Ettöl persze még elképzelhető hogy 06stb-vel is tudsz hívni, nemtudom, de 36-al tuti jó.
2010. dec. 9. 19:32
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, de én azt szeretném tudni, hogy engem a párom tud e Dániából 06-tal hívni?
2010. dec. 9. 19:50
 3/4 KTpearie válasza:

Igen arra is érvényes a válaszom :) Magyarország nemzetközi előhívója 36, így Dániából is fel fog majd tudni téged hívni és te tudod fogadni a hívást itt Magyarországon ha ő 36-al tárcsáz.

Dánia előhívója 45 amugy, szoval ha minden igaz amikor te hívod neked majd ugy kell kezd a számát.

[link]

2010. dec. 9. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:

"tud e Dániából 06-tal hívni?"

Nem tud!

2010. dec. 9. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!