Hogy tudnék Szilveszterre hazamenni a legolcsóbban?
Sziasztok!
A helyzet az, hogy már időben megvettem a decemberi repjegyemet haza, viszont nem gondolkzotam elég előre és a gépem huszonhatodikán már jön is vissza, ami azt jelenti, hogy Szilveszterkor egyedül lennék. Angliában élek, szerintetek mivel lehetne a legolcsóbban hazamenni 4-5 napra. Repülőjegyek kizárva, ilyenkor megvéve már nagyon drága lenne.
Előre is köszi a segítséget!
Ha jól olvastam akkor dec.26-án már Angliában vagy.
Ilyenkor a repülőjegy már nagyon drága.A vonatjegy hasonló árban van mint a repülőjegy.
A busz is ki fog esni,mert már nem fogsz jegyet kapni arra a pár napra.Mi is próbáltuk a buszt de már november végén sem volt hely..Így 3 lehetőséged van.
1.Lefoglalod magad,és egyedül szilveszterezel.
2.Megveszed a drágább repülőjegyet
3.Utána nézel,hogy ki megy haza 27-én ,és kérdez meg,hogy ha beszállnál a benzinpénzbe nem vinnének-e utast..
Csak egy tapasztalat: én is hazamegyek, és azt hittem ilyenkor már nagyon drága lesz repülő: és nem (annyira)
Hagyományos légitársaság (Lufthansa leány), ma(!) vettem meg, 24-től 30-ig... 38e Ft oda-vissza, összesen(gyakorlatilag ennél a légitársaságnál ez a legolcsobb kategoria)
Mondjuk igaz, Malévnál ugyanilyentájt kb 90e lett volna, Easyjetnél 70 körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!