Melyikben laknál Budapest vagy Bécs?
Figyelt kérdés
melyikben laknál Budapest vagy Bécs?
+miért?
2010. dec. 5. 16:47
11/13 anonim válasza:
Bécs. Már most több időt töltöttem ott, mint Budapesten. Jobban ismerem. De nekem inkább kisebb, Bécs környéki települések tetszenek.
12/13 anonim válasza:
Háát... inkább Bécsben, mert sokkal tisztább és jobb az életszínvonal. :)
13/13 heute79 válasza:
HÚGYSZAG?????HÁT IGAZ ,HOGY BÉCSBEN MÉG NEM ÉREZTEM SOHA.DE ITT MEG AZ EMBEREK NEM ISMERIK A PAPIRZSEBKENDŐT.NEM EGYSZER LÁTTAM MÁR AMINT UDORÍTÓ MÓDON AZ ÚGYNEVEZETT /"OROSZ ZSEBKENDŐT"/HASZNÁLJÁK.TUDOD?EGYIK ORJUKAT BEFOGNI AZTÁN HAD MENJEN AHOVÁ MEGY....IGAZ VALODI OSZTRÁKOK MÁR SZINTE KI IS HALTAK!!!ITT A SAJÁT FŐVÁROSUKBAN.TÖBB MINT 2ÉVE VAGYOK ITT!!!KORÁBBAN ÉN IS MINDIG BÉCSET TARTOTTAM SZEBNEK ÉS JOBBNAK!!!!!
JA ÉS PONT TEGNAP LÁTTAM EGY PASAT A METRÓBAN AKI A SZEMETEST PISZUÁRNAK NÉZTE.
ÖSSZEGEZVE:szeretem a német nyelvet,de túl sokat itt nem hallok belőlle.A keresetek jobbak ennyi talán a plusz pont és vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!