Bécs vonattal!? Személyes tapasztalatok!
Ha olyan jegyet választotok, akkor érvényes, bár sose ellenőrzik (asszem 4 napig jó). A vonat amúgy kényelmes, én pl mivel korán kellett kelnem, végigaludtam az egész utat és bécsben ébresztettek, szóval ajánlom ezt a megoldást mindenkinek, aki legszívesebben teleportálna :D
Én a karácsonyi vásárt é a forraltborozást ajánlom, amúgy a városnézéről sokat nem tudok mondani, mert engem főleg a kortárs művészet érdekel, szóval eleve az ilyen helyeket kerestem, meg vaami hatalmas szórakozóhelyen voltam még, de azt nem tudom, hogy hol volt, mert kocsival vittek, taxival jöttem. :) Amúgy a belvárosban hihetetlen ugyan, de Budapesttel elenétben szinte egyáltalán nincs éjszakai élet, szórakozóhelyek, csak csendes beülősök...
Viszont nagyon jók a tapasztalataim a hostelekkel kapcsolatban, lehet privát szobát is kérni, nem túl drágák és az ár általában tartalmazza a bőséges reggelit is, ami azt jelenti, hogy annyit eszel és azt, amit és amennyit akarsz (ki van téve ezer féle dolog, gyümölcslé, teák, kávé, tej...stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!