Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van esélyem, hogy állatorvoské...

Van esélyem, hogy állatorvosként kijussak Angliába?

Figyelt kérdés
A Szent István Egyetem állatorvos-tudományi karán végeztem, megvan a diplomám. Középfokú angol nyelvvizsgával is rendelkezem. Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora a kereslet Angliában az állatorvosokra? Tudtommal az angolok rajonganak a házi kedvenceikért, ezért gondoltam hogy ott talán lenne esélyem.
2010. dec. 2. 16:07
 1/7 anonim válasza:
Persze már mehetsz is
2010. dec. 2. 16:11
 2/7 A kérdező kommentje:
ja és még annyit, hogy eléggé jártas vagyok az állatorvos-tudománnyal kapcsolatos angol szavakban és kifejezésekben.
2010. dec. 2. 16:14
 3/7 anonim válasza:

Esetleg keresd fel Dr. Mester Györgyöt Szentendrén, ő huzamosabb ideig dolgozott Angliában.

mestervet.hu

2010. dec. 2. 16:30
 4/7 anonim válasza:
A kérdésedre a válasz:igen. Mivel az állatorvosoknak sincs megtiltva hogy elhagyják az országot!
2010. dec. 2. 19:45
 5/7 anonim válasza:
Szia! Nem találtál munkát itthon vagy csak szeretnél menni? Ugyanis én most vagyok végzős, és picit aggódom, hogy kapok-e munkát. Mik a tapasztalataid?
2010. dec. 10. 09:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazából én nem a munkahely vagy a fizetés miatt szeretnék kimenni, hanem mert nagyon kíváncsi vagyok az ottani életre. A magyarországi munkalehetőségekkel pedig nem tudom, mi a helyzet, de én még soha nem hallottam azt, hogy túl sok lenne az állatorvos nálunk, szóval szerintem nyugodtan meg lehet próbálni itt is. Annyit tudok, hogy jogászból nagyon sok van, mérnökből és orvosból pedig meglehetősen kevés Magyarországon.
2010. dec. 10. 16:23
 7/7 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy az Állatorvosin vagyok végzős... :) Ezért kérdeztem.
2010. dec. 11. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!