6 hónapos babával szeretnénk elmenni síelni. Ajánlanátok olyan helyet ahol már voltatok babával? Tapasztalatokat várnék!
Ugyan nem mentem meg kisbabaval sielni, de dolgoztam mar Olaszorszagban es Ausztriaban is siparadicsomban. Szoktak jonni kisbabasok, igen.
Szerintem valasszatok ki a helyet ahova mennetek, nem tudom haznal apartmant, vagy hotelban szobat berelnetek, beszeljetek meg veluk, hogy kisbabaval fogadnak e benneteket.
Nem lehetetlen, de szerintem kicsit stresszes lenne meg vele, foleg ha szopik meg.
De miert nem mentek nelkule, ha mar ugyis eszik, vagy meg szopizik?
Én is láttam már osztrákokat ilyen pici babával, ezért bátorkodtam előhozakodni az utazással. Találtunk egy helyet Ausztriában ahol pályaszállásunk lenne, magyar a tulaj és nagyon kedvesen fogadta a babás témát. Sőt! Teljesen fel vannak készülve, kiságyat sem kell vinni. Úgy látszik külföldön jobban fel vannak készülve a kisbabás családokra, mondjuk ennek én csak örülök.
Köszi, a hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!