Angliából szeretnék hazautazni? Mi a véleményetek erről a cégről?
Figyelt kérdés
www.utitars2010.hu2010. nov. 25. 15:15
11/12 anonim válasza:
Legy oly kedves es hasznald a googlet es a facebookot es olvass forumokat! Ennyi ember akiknek panasza van a ceggel kapcsolatban! Nem gondolod, h talan igazat mondanak????? Ha csak 2-3ember panaszkodna! De nemrengeteg embernek van problemaja veluk! Eleve a ceg illegalis es tobb esetben birosagi ugyuk is van! Tudod fatol nem latni az erdot mondana a Magyar! Egy kicsit huzd felre a szemellenzodet es latni fogod , hogy mi van! Az allatokat is kinozzak, vallalnak eloallat szallitast de kozben se enni sem inni nem kap szegeny joszag sot meg pisilni sem tud csak magaala a buszban! Sok utas zsamolt be ezekrol a tenyekrol!
12/12 tecatothne válasza:
Kedves ismeretlen. Nincs kedvem vitatkozni, de tudom, hogy nagyon sok rosszindulatu ember van es te is csak sajnos kozejuk tartozol. Nem is hiszem, hogy ismered oket es nem utaztal, kuldtel meg csomagot veluk, mert amit lattam a buszaik szepek,kenyelmesek, meg pontosak is es a telefont is mindig felvettek nekem. Keress meg privatban es esetleg majd hivj fel, mert igy csak alaptalan rosszhirkeltesnek gondolom az irasodat.
udvozlettel: Teca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!