Angliából szeretnék hazautazni? Mi a véleményetek erről a cégről?
*Angliából szeretnék hazautazni?
-? +.
Sziasztok! Nem tehetem meg, hogy válasz nélkül hagyjam a kérdezőt. Szeretnék a _saját tapasztalataimról_ beszámolni.
Három hét múlva fogom ötödjére igénybe venni az utitars2010.hu szolgáltatásait. Eddig háromszor küldtem csomagot, és egyszer utaztam velük. Mind a háromszor a csomagjaim 3-4 nap alatt érkeztek meg, úgy ahogyan pakoltam őket. Semmi nem veszett el, semmiben nem túrkáltak bele. A hazaút során pedig miután elhagytuk Angliát nagyon hamar átjutottunk Európán.
Az ügyfelekről bánásról: Amikor haza kellett utaznom óriási kalamajka támadt, mert csak egy dátum volt számomra megfelelő. Arra a dátumra pedig betelt a járat. Pétert hívtam fel és ő járt el ügyemben. Sikeresen: helyet szabadított fel számomra, mert volt olyan utas akinek nem számított, hogy két nappal később utazik.
A befizetésről: Az angol oldalról tudok szólni, mert mindíg így fizetem az előleget és így egyenlítem ki a hátralékot. Eddig semmi probléma nem akadt belőle. A 6-7 fős csoportokban utazás nagy előnye, hogy az utaslista kicsi és a sofőrök tudják hogy ki-kicsoda. Azt is tudják, hogy mennyi előleget fizettél. A banki átutalásról szóló papír bemutatása formaiság.
Az utazásról: Miután a Csalagúton keresztül elhagytuk Angliát, irtó gyorsan átszeltük Európát. (Autóbusszal Németországon átjutni egy örökkévalóság) Az buszozással szemben időt spórolunk, mert akkor állunk meg, amikor valakinek pisilnie kell, vagy jól esne neki nyújtózkodni. Ha bárkinek bármi baja van, szól a sofőröknek, akik a lehető leghamarabb megoldják azt. (Nyilván nem tudnak megállni, ha nincs az autópályán pihenő a következő 30km-en.) Meglepően hamar érkeztünk meg Magyarországra! Persze a csomagküldési szolgáltatás miatt tekeregtünk Anglián és Magyarországon belül, de szerintem ennyi tekergés belefér az árba. (Sok részét nem láttam Angliának, így örültem is neki, hogy benne van az árban egy országnézés is.)
A járműről: Egy Mercédesz busszal utaztam, amelyik szerintem már kívülről tudja a Magyarország-Anglia ingajáratot. Két sofőr vezetett, felváltva. Biztonsági öv és légkondi is volt buszban. Végre egy olyan járműre keveredtem, ahol elfért a lábam! (A repülőn is és az autóbuszokon is nyomorgok) Az utitars2010-et annyiból lehet megszólni, hogy nem a busz esztétikailag belülről nem a legszebb.
Ez érdekel a legkevésbé. Ha gyorsan és biztonságosan eljutok a célba, akkor nem érdekel mivel utazom.
Tanácsom: aki hosszú távolságot utazik (függetlenül attól, hogy milyen járművön és melyik céggel) vigyen magával nyaktámasztó párnát, füldugót és egy szemtakaró maszkot, hogy bármikor tudjon aludni. Már sok éve járok Magyarország-Anglia között és volt időm kitanulni minden trükköt.
Tudom egyre többen indítanak fuvarozó és személyszállító cégeket Anglia-Magyarország viszonylatban. Másokat nem próbáltam azért, mert a az utitars2010.hu szolgáltatásaival és az áraikkal tökéletesen meg vagyok elégedve.
Három hét múlva ismét az utitars2010.hu-val utazom. Elvileg már GPS-es követési rendszer van a járművekben. Kíváncsian várom, hogy ez milyen javulásokat hoz a színvonalukban.
Sziasztok!
egyszerüen muszaj ide irnom,mert amit velünk tett az UTITARS2010 az valami iszonyatos.Anyukam karacsonykor utazott velük Londonbol Becsbe.Iszonyat körülmenyek között kellett utazniuk.Több oras kesessel indultak.19 oras utazas 34 oras lett.A soför egy analfabeta volt ill. mind a 3.
Amikor pedig vissza utaztatni kellett volna Becsbol Londonba.A ceg vezetö Peter nevü "uriember" egy sms-ben letudta ,hogy oldja meg anyam ahogy tudja mert ök ugyan nem viszik haza.Telefonjaikat kikapcsoltak.A titkarnöje Szilvia remegö hangon közölte hogy hivjuk Petert.Majd ö is kikapcsolta a telefonjat.Tehat anyam maradt 2 Börönddel, penz, informacio nelkül ekkora ut elött becsbe.
Mindenkinek ajanlom ha tud es van ra lehetösege inkabb valasszon mas utazasi format!!!!.Amugy feljelentes megtörtent.1000 ügyük van mar hasonlo porul jart utasoktol.Több buszos utazas van idaig csak ez az egy ceg volt aki ilyen aljassan elbant velünk.
Jo napot!
b-Varga szepen leirta, ami csak en is megerosithetek.
Mar lassan 3eve ismerem az utitarsak es eddig vagy 10x kuldtunk csomagokat veluk es a szuleim is oda vissza utaztak veluk, amit profi modon oldottak meg, persze cimtol, cimig. Nekem ugy tunk es nem alhattam meg szo nelkul, hogy hulyeseg foleg ez a kerdes. En sem tudok megfelelni mindenkinek, nem hogy ennyi rosszindulatu magyarnak, akiken látszik itt is (kivetel b-varga), hogy miert is jutott ide az orszag.
Nekem ugy tunik, hogy konkurencia szga van a dolognak, hiszen nev nelkul, eltitkolva az igazi valos szemelyet barki irogathat hulyesegeket. Foleg mas szallitok, akikben sorozatban csalodtam az utitars2010 elott.
Hajra utitars es en ajanlani fogom oket es mar sokaknak ajanlottam is, mert ertelmes ember inkabb hisz egy baratnak, mint egy hulyesegeket irogato "fantomnak"
barati üdvözlettel: Teca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!