Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lakik valaki Aberdeenben...

Nyuszlon kérdése:

Lakik valaki Aberdeenben közületek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 11:10
 1/10 anonim válasza:
Nyáron voltam ott.Oda utazol?
2010. nov. 16. 12:51
 2/10 A kérdező kommentje:

3 napja jöttem ki ismerősökhöz hogy munkát keressek és szeretném ha lenne valaki akivel tudok beszélgetni stb. amig nincs munkám nagyon egyedül vagyok és félek is hogy nem találok:( nehéz beilleszkedni nem ismerem a szokásokat sem.

Milyen tapasztalatod van a várossal kapcsolatban?

2010. nov. 17. 09:33
 3/10 anonim válasza:

Ott tulajdonképp átutazóban voltam, repülővel ott szálltunk le. Én beleszerettem a környékbe, most egy tanfolyamon tanulok, aminek jövőre vége, és utána mindenképp oda költözök. Elvarázsolt az a hely, és az emberek.Ha még akkor ott leszel, lehet, h összefutunk!:) Mit szeretnél csinálni? És mihez értesz?

23/f

2010. nov. 17. 16:45
 4/10 A kérdező kommentje:

Az jó lenne :) nagyon honvágyam van, otthon van mindenki, munkám nincs, félek hogy elfogy a pénzem és mehetek haza megszégyenülve hogy nem sikerült semmi :( mert azért jöttem ki hogy pénzt keressek amit otthon nem tudtam Borsodban...

Soha nem voltam ilyen messze ilyen sokáig és nagyon megvisel :s 21 éves vagyok még csak most kezdek kirepülni a fészekből :( bánom nagyon h kijöttem:(((

2 hetet várok munkára ha nem lesz rendelek jegyet haza. Szeretném hogy legyen munkám mert ez igy elég minuszos de nem szeretnék sokáig várni nehogy ne legyen miből hazamenni utána :S

Nem tudom megérte-e belevágni.... de ez csak a 4. napom itt. Talán a honvágy beszél belőlem.

2010. nov. 18. 08:58
 5/10 anonim válasza:

Ha esetleg nem jön össze, és hazajössz, én tuti megyek, tarthatjuk a kapcsolatot, megbeszélhetjük, hogy visszagyere velem, te sem lennél egyedül, nekem is jobb lenne! Jó lenne.

És ne bánkódj, ha nem jön össze!

http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU

2010. nov. 18. 09:44
 6/10 anonim válasza:
Persze, ha lenne kedved...
2010. nov. 18. 10:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Már most jöhetsz van hely :) tulajdonképp azért hoztak ki ilyen rossz szezonban-mert most ninc smunka- hogy legyen aki fizesse az albi+rezsi harmadát... mert egy csaj hazamegy innen. Szóltak h van hely gyere mert ha nem akkor jön más stb...én meg csapot papot otthon hagyva jöttem. meg is bántam. nétem haza jegyet dec. 6-8-11-re 113 fontért, lehet lelépek és buktam amennyit buktam ez van :s nem tudom mit csináljak.
2010. nov. 19. 09:24
 8/10 anonim válasza:
Rendesek... 113 font az elég jó ár. Mennék, de ha már elkezdtem a tanfolyamot, akkor befejezem.:) Különben még csak egy hete vagy kint, az nem gáz, ha még nincs meló. Sokan azt hiszik, hogy mennek, és egyből lesz munka, de nem így van. sokszor több hétig nincs semmi.
2010. nov. 19. 12:25
 9/10 anonim válasza:

Szia

Csak most találkoztam ezzel a kérdéssel, mi történt azóta? Kint vagy még?

2013. nov. 12. 08:58
 10/10 anonim válasza:

Szia!

Azota hogy alakult az eleted? Ott vagy meg Aberdeenben?

2019. máj. 21. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!