Lakik valaki Aberdeenben közületek?
3 napja jöttem ki ismerősökhöz hogy munkát keressek és szeretném ha lenne valaki akivel tudok beszélgetni stb. amig nincs munkám nagyon egyedül vagyok és félek is hogy nem találok:( nehéz beilleszkedni nem ismerem a szokásokat sem.
Milyen tapasztalatod van a várossal kapcsolatban?
Ott tulajdonképp átutazóban voltam, repülővel ott szálltunk le. Én beleszerettem a környékbe, most egy tanfolyamon tanulok, aminek jövőre vége, és utána mindenképp oda költözök. Elvarázsolt az a hely, és az emberek.Ha még akkor ott leszel, lehet, h összefutunk!:) Mit szeretnél csinálni? És mihez értesz?
23/f
Az jó lenne :) nagyon honvágyam van, otthon van mindenki, munkám nincs, félek hogy elfogy a pénzem és mehetek haza megszégyenülve hogy nem sikerült semmi :( mert azért jöttem ki hogy pénzt keressek amit otthon nem tudtam Borsodban...
Soha nem voltam ilyen messze ilyen sokáig és nagyon megvisel :s 21 éves vagyok még csak most kezdek kirepülni a fészekből :( bánom nagyon h kijöttem:(((
2 hetet várok munkára ha nem lesz rendelek jegyet haza. Szeretném hogy legyen munkám mert ez igy elég minuszos de nem szeretnék sokáig várni nehogy ne legyen miből hazamenni utána :S
Nem tudom megérte-e belevágni.... de ez csak a 4. napom itt. Talán a honvágy beszél belőlem.
Ha esetleg nem jön össze, és hazajössz, én tuti megyek, tarthatjuk a kapcsolatot, megbeszélhetjük, hogy visszagyere velem, te sem lennél egyedül, nekem is jobb lenne! Jó lenne.
És ne bánkódj, ha nem jön össze!
Szia
Csak most találkoztam ezzel a kérdéssel, mi történt azóta? Kint vagy még?
Szia!
Azota hogy alakult az eleted? Ott vagy meg Aberdeenben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!