Kezdőoldal » Utazás » Európa » Autós utazás és városnézések...

Autós utazás és városnézések tervezése esetén, Olaszországban nagyon olcsó szállásokat hol lehetne találni úgy, hogy csak ott alvás és már megyünk is tovább egy másik városba, és szintén csak alvás erejéig maradnánk ott?

Figyelt kérdés
Kevés pénzből élünk, kevés szabival rendelkezünk, két egyetemista gyermekemet lepném meg vele jövő nyárra szüli napjuk alkalmából, ha sikerül, hogy autóval a családunk néhány nap alatt Triesztet, Velencét, Ravennát és Firenzét megnézhesse.Ez egyben egy közös pihenés és közös élmény is lenne, úgy is egyre kevesebb lesz belőle! :)
2010. nov. 16. 08:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Utána néztem! Még olcsóbb is mint számítottam rá, hiszen már 20-30.000,-Ft-ért is lehet bérelni, ami még olcsóbb is, mint a szállás/éj/4 fő. Tehát valószínű, hogy ezzel kalkulálunk tovább.

Nagyon köszönöm az ötletet!

Most már csak azt nem tudom, hogy mit jelent a "BE" jogosítvány. erről nem hallottam, ez kell a vezetéséhez.

2010. nov. 21. 07:55
 12/12 anonim ***** válasza:

(A jogsihoz nem értek.)

Örülök, hogy segíthettem és megoldódni látszódik a nyaralás.

2010. nov. 22. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!