Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van itt olyan aki volt már az...

Van itt olyan aki volt már az El Caminon? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Én még nem voltam, csak készültem menni, viszont egy ismerősöm volt, már kétszer is, mert elsőre is nagyon tetszett neki, és már készül rá, hogy megy majd harmadjára is. Szóval biztos, hogy érdemes menni. Én azért nem mentem végül, mert úgy érzem, túl spirituálisan fogják fel mostanában, meg olyan divat lett, hogy mennek zarándokolni...én nem hiszek benne, hogy az ember megy az úton, és még ha rosszul is áll a tábla, jó úton indul el, mert érzi merre kell mennie...stb. Eleve annyi úton el lehet oda jutni, hogy nehéz eltévedni:-) Meg eleve nekem a katolikus vallás nem tetszik. De Santiago de Compostelába elmentem azért, kocsival, nem zarándokként, és a katedrális tényleg lenyűgöző, hatalmas...és az egész városnak jó hangulata van, fiatalos hegy. Meg persze végig az útvonal amíg odaérsz gyönyörű lehet. Én csak egy darabot láttam, mert mi Portugáliából mentünk arra, és utána sem Barcelonába, hanem Madridba mentünk, tehát nem végig a hegyeken, észak-Spanyolországban.
2010. nov. 15. 11:16
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Én is voltam már, de a www.elcamino.eoldal.hu oldalon találod a Magyarországi Klubbot!

Náluk mindig sokan vannak akik már megjárták az útat!

Buen camino:)

2011. jan. 10. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!