#11 Látszik, hogy egy felszínes megjegyzésből előítéleteid alapján pontatlan következtetést vonsz le. Értem ezeket az előítéleteket, de nem biztos, hogy mindig helyes irányba vezetnek.
A hobbink miatt a világ számos pontján vannak olyan barátaink akikkel személyesen is tartjuk a kapcsolatot, hol ők jönnek, hol mi megyünk.
Egyik ilyen hely ahol többször jártunk és ahonnan rendszeresen járnak Magyarországra az Bremsnes Kristiansund közelében. Ottani ismerőseink norvégok és többségük Trondheimben dolgozik. Beszélgetéseink során gyakran élcelődnek a norvég árakon, a magyar olcsóságon és hogy Svedországba járnak shoppingolni mert olcsóbb.
Én ennek valóságtartalmát nem tudom ellenőrizni, igazából nem is érdekel, mert nem ott élek. Tudomásul veszem. Miért ne venném tudomásul olyanoktól akik ott születtek, nevelkedtek. Tudod, "born and raised".
Tehát én csak annyit állítok, hogy NORVÉG barátaink ezt mondják. Persze lehet, hogy hazudnak. Túloznak. Humorizálnak. Biztos a te nézőpontodnak is megvan a jogosultsága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!