2/12 A kérdező kommentje:
Kirándulás. Melyiket érdemesebb megnézni? Melyik szebb?
febr. 6. 22:13
3/12 anonim 

válasza:

Norvégia hegyesebb, + több a fjord, tájképileg érdekesebb. Az emberek egyformán segítőkészek, barátságosak mindkét országban, bár én még a migránsügy előtt jártam ott, azóta változhatott.
4/12 anonim 

válasza:

èn sem tudnék választani, de talán egyetértek a 3-assal, Norvégia a hegyek és fjordok miatt talán kicsit festöibb. De Svédországban meg ott van a legendás Kungsleden, ami nekem már évek óta a bakancslistámon van.
8/12 anonim 

válasza:

Norvégia gyönyörű. Viszont a svédekhez járnak vásárolni, mer ott olcsóbb.
9/12 anonim 

válasza:

#8 elég nagy hülyeséget mondtál ezzel, Bergenből szerinted majd utaznak 500 km-t át a hegyeken, hogy 100 ft-al olcsóbban vegyék meg a túrórudit?
Ez inkább a munkásosztálybéli gondolkodás, meg a sok balkáni gondolja így és úgy mennek ki dolgozni hogy otthonról viszik a fél hűtőt mert jaj milyen drága kint minden. De aki rendesen kint dolgozik Norvégiában annak rohadtul nem kottyan meg egy bevásárlás, mert bőven van annyi fizetése hogy kisujjából kirázza.
10/12 anonim 

válasza:

Hát kérlekszépen éppen itt voltak a barátaink Kristiansundból, azon poénkodtak, hogy átjárnak a svédekhez vásarolni mert olcsóbb. Kicsit magukon röhögve, ahogy normális embereknél szokás. De te biztosan jobban tudod, hiszen közöd nincs a Balkánhoz.
(Istenem, ennyi lúzert)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!