Mi a véleményetek Nápolyról?
Figyelt kérdés
Be kell adni az Erasmus pályázatot, és nekem Nápoly tetszene, de az ismerőseim szerint kirabolnak, sok a szemét, a 3. világ Európában stb. Van valakinek személyes élménye?2010. nov. 7. 19:48
1/4 anonim válasza:
Van. Kitettek a buszból kikötőtől nem messze, egyből egy robogós jött hogy vegyünk telefont, ment mellettünk a motorral közben meg írogatta be az összeget a készülékbe hogy mennyi az ára. Valószínű ha előveszünk valamit már ott se lett volna vele(10 euró volt az utolsó ajánlata). Amerre mentünk busszal vagy gyalog mérhetetlen mód le volt pukkanva. Az autópályáról láttam hogy vannak a belvárosban szép magas házak(már-már amcsi feeling), az a környék biztos más lehet.
2/4 hollófernyiges válasza:
A belváros olyan mint a nyócker, csak koszosabb :) Kicsit kijjebb teljesen átlagos európai külváros, még kijjebb meg pálmás-virágos villanegyed. Legalábbis turistaként ez volt a benyomásom és nekem a szemetes belváros is tetszett ahol soha nem tudhatod mikor jön szembe egy nyolcszázéves templom a kétszázéves bérházak között, de engem mondjuk nem is raboltak ki.
3/4 anonim válasza:
irtozatos piszok van és a tömegközlekedés is nagy halál.
Mindenki robogóval nyomul, nincs egy ép autó az egész városban. Átmenni az uttesten meg felér egy öngyilkossággal oylan veszélyes a közlekedés mindenki nyomja mint süket a csengőt, nem figyelnek egymásra. Olyan nincs hogy megállnak elötted az autók.
Nagy maffia központ ráadásul, nagyon mély, rossz benomyást kelletet bennem. Menj valami nyugisabb helyre.
4/4 anonim válasza:
Kb. egy órát voltam ott, mert a buszon kiraboltak.. Nekem nagyon nem jött be. Tényleg koszos, és zsúfolt (belváros). Biztos vannak szép részek (Capri), de én addig nem jutottam el :( Én sem ajánlom, ha Olaszország akkor inkább Róma, az nekem nagyon tetszet :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!