Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova utaznátok egy 14 hónapos...

Hova utaznátok egy 14 hónapos babával?

Figyelt kérdés

Külföld erdekelne. Talán főként Görögország, Törökország, Olaszország illetve Ciprus is szóba esett. Ki merre volt a kis gyerekével nyaralni?

Szeptemberben szeretnénk menni, és előnyben lennének olyan helyek ahol van több homokos part is. De az se hátrány ha van pár sziklás rész nézelődni. Ne legyen túl szeles, és még legyen bőven jó idő

ma 11:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Majd jövőre! inkább maradj itthon.
ma 15:49
 22/26 anonim ***** válasza:
Olaszorszag es kocsival.
ma 16:18
 23/26 anonim ***** válasza:
63%
Oda utaznék, ahova ÉN szeretnék menni. Egy 1 éves gyereket marhára nem erdekli hol van, emléke nem lesz a helyrol, sem az utazásról. Azt döntsd el, te meg a párod hova szeretnétek menni.
ma 17:35
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Uccsó, azért az Everest Base Camp-be talán nem most kéne menniük, hiába szeretnének. èn is azt mondom, hogy menjenek, de nyilvan vmi gyerek-kompatibilisebb helyre, figyelembe véve, pl. a higiéniás és biztonsági körülményeket.
ma 17:44
 25/26 anonim ***** válasza:

24

Nos, az Everest épp nem szerepelt a listáján "Görögország, Törökország, Olaszország illetve Ciprus is szóba esett"... Ezekben az országokban születnek és élnek is gyerekek, ergo meg lehet oldani mindent.

ma 17:54
 26/26 anonim ***** válasza:

Én közel akkora gyerekkel Cipruson voltam, azt ajánlom bátran.

Törökország is jó lehet, bár nekem az nem jött be annyira a gyerek előtti időkben, mikor ott jártam.

Horvátországot is ajánljak sokan, de én ott voltam már szeptemberben, és nem volt igazán jó idő, én nem kockáztatnék.

Amúgy miért kellene kiságyat meg ilyesmit vinni? Egy rendes szálláson van minden, nem kell a fél lakást bepakolni (mi kézipoggyásszal mentünk Ciprusra, igaz, hogy nem egy teljes hétre, de első próbálkozásra nem is akartam túl hosszan időzni ismeretlen helyen).

ma 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!