Hova utaznátok egy 14 hónapos babával?
Külföld erdekelne. Talán főként Görögország, Törökország, Olaszország illetve Ciprus is szóba esett. Ki merre volt a kis gyerekével nyaralni?
Szeptemberben szeretnénk menni, és előnyben lennének olyan helyek ahol van több homokos part is. De az se hátrány ha van pár sziklás rész nézelődni. Ne legyen túl szeles, és még legyen bőven jó idő
24
Nos, az Everest épp nem szerepelt a listáján "Görögország, Törökország, Olaszország illetve Ciprus is szóba esett"... Ezekben az országokban születnek és élnek is gyerekek, ergo meg lehet oldani mindent.
Én közel akkora gyerekkel Cipruson voltam, azt ajánlom bátran.
Törökország is jó lehet, bár nekem az nem jött be annyira a gyerek előtti időkben, mikor ott jártam.
Horvátországot is ajánljak sokan, de én ott voltam már szeptemberben, és nem volt igazán jó idő, én nem kockáztatnék.
Amúgy miért kellene kiságyat meg ilyesmit vinni? Egy rendes szálláson van minden, nem kell a fél lakást bepakolni (mi kézipoggyásszal mentünk Ciprusra, igaz, hogy nem egy teljes hétre, de első próbálkozásra nem is akartam túl hosszan időzni ismeretlen helyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!